Γ. ΚΟΥΤΕΛΑΚΗΣ: «Στη διάθεση του Δήμου ο ίδιος και ο συνδυασμός μας»

53229516_1045362138989984_1061983371774656512_n

Τη συστράτευση του στη μάχη με την πανδημία του κορονοϊού, δηλώνει με επιστολή του προς το Δήμαρχο Νέας Σμύρνης, ο Γ. Κουτελάκης και η δημοτική παράταξη στην οποία ηγείται «ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ –ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ». Όπως αναφέρουν πηγές του κ. Κουτελάκη, η απάντηση του Δημάρχου κ. Τζουλάκη ως προς τις προτάσεις του «ήταν σε θετική κατεύθυνση».

Αναλυτικά η επιστολή του κ. Κουτελάκη αναφέρει:
«
Κύριε Δήμαρχε,
μέρες τώρα τόσο ο κόσμος όλος όσο και η χώρα μας βρίσκονται στην πρωτόγνωρη δίνη μιας ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ.
Η πόλη μας η Ν.Σμύρνη και η τοπική μας κοινωνία βιώνουν αναπόδραστα και αυτές την «αόρατη απειλή» του κορονοϊού.
Στις 13 Μαρτίου συγκαλέσατε σύσκεψη στην οποία συμμετείχαμε μαζί με τους άλλους Δημοτικούς Συνδυασμούς. Στην συνεδρίαση εισηγηθήκατε την αλλαγή λειτουργίας των Δημοτικών Ιατρείων και την Αναστολή Λειτουργίας του Κέντρου Κοινότητας. Επίσης κάνατε δεκτή και υλοποιήσατε την πρόταση μας για Κλείσιμο των Παιδικών Χαρών πριν η πολιτεία πάρει την αντίστοιχη απόφαση
Από την επόμενη μέρα το πρωί αρχίσατε να ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ δια του Γραφείου Τύπου σειρά αποφάσεων της Διοίκησης οι οποίες μας βρίσκουν σύμφωνους, πλην των συνθηκών εργασίας των εργαζομένων στην Υπηρεσία Καθαριότητας και της μη απολύμανσης των κάδων της πόλης. Τα παραπάνω βρίσκονται κατά την άποψη μας σε σωστή κατεύθυνση και τα στηρίξαμε και με Δήλωση μου εκ μέρους του Συνδυασμού μας στα μέσα κοινωνικής Δικτύωσης της πόλης.
Τα πράγματα από τότε μέχρι σήμερα οδηγούνται σε μεγάλη κλιμάκωση σε όλο τον κόσμο που ανατρέπει καθημερινά τις συνθήκες ζωής όλων μας και απειλεί τις ίδιες μας τις ζωές,.
Προ αυτών των δραματικών εξελίξεων και της συνειδητοποίησης ότι η μεγάλη μάχη με τον «αόρατο εχθρό» είναι μπροστά μας και όχι πίσω μας και μετά την καθοδηγητική επισήμανση της κρισιμότητας των περιστάσεων από τον Πρωθυπουργό της χώρας ότι «βρισκόμαστε σε πόλεμο»
ΣΑΣ ΚΑΛΩ
– Να αντιμετωπίσουμε τα σοβαρότατα αυτά θέματα ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.
– Να ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΤΕ τις ΓΝΩΣΕΙΣ και την ΔΙΑΘΕΣΙΜΌΤΗΤΑ τη δική μου και των στελεχών του Συνδυασμού μας που βρισκόμαστε στην ΔΙΑΘΕΣΗ σας.
– ΝΑ συγκροτήσετε άμεσα ΜΕΙΚΤΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ από έγκριτους και εξειδικευμένους Ιατρούς της πόλης μας, πολιτικό προσωπικό και διοικητικά στελέχη του Δήμου για τον ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ των ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΑΝΑΓΚΑΙΩΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΩΝ στο Δήμο μας σε ιατρικό, κοινωνικό και οικονομικό επίπεδο. Όλα αυτά σε συντονισμό με τα εντεταλμένα και συντεταγμένα όργανα της πολιτείας και της Αυτοδιοίκησης
Θα αναμένω ΑΜΕΣΑ εκ μέρους σας σχετικές απαντήσεις και ανάληψη συλλογικών και ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΩΝ για το ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ σε τέτοιες κρίσιμες στιγμές».

 

 

1 comments

Σχολιάστε