Στην διάθεση των εκπαιδευτικών και των μαθητών ο εξοπλισμός των Δημοτικών Βιβλιοθηκών Παλ. Φαλήρου

VIVLIOTHIKI

Σε δημόσια επιστολή προς τους γονείς και εκπαιδευτικούς του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, η υπεύθυνη των Δημοτικών Βιβλιοθηκών Μαίρη Τρύφων, αναφέρει τα εξής:

«Σας ενημερώνουμε ότι ο Δήμαρχος Π. Φαλήρου Γ. Φωστηρόπουλος και οι Δημοτικές Βιβλιοθήκες, στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης και αναλογιζόμενοι τις δυσκολίες των περιστάσεων, θέτουν στην διάθεση των εκπαιδευτικών και των μαθητών τον εξοπλισμό τους, ως προς την αναπαραγωγή έντυπου εκπαιδευτικού υλικού.

Αυτό σημαίνει ότι, οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς των μαθητών που  δεν έχουν δυνατότητα εκτυπώσεων εκπαιδευτικού υλικού, ώστε οι μαθητές να πραγματοποιήσουν και ολοκληρώσουν τις εργασίες η τα μαθήματα που οργανώνονται ή τους ανατίθενται, μπορούν να αποστείλουν email στην διεύθυνση  vivliothiki.dpf@palaiofaliro.gr

Επειδή οι Δημοτικές Βιβλιοθήκες, με απόφαση του Δημάρχου Γ. Φωστηρόπουλου  έχουν αναστείλει την καθημερινή λειτουργία τους, μέχρι νεωτέρας, στο πλαίσιο αποφυγής εξάπλωσης του covid-19, πριν επικοινωνήσετε μαζί μας, πρέπει να γνωρίζετε τα εξής : 

Προσοχή:

  • Η διαδικασία αφορά αποκλειστικά εκτυπώσιμο εκπαιδευτικό υλικό από βιβλία σχολείου, εργασίες που έχουν δημιουργήσει ή αναθέσει εκπαιδευτικοί των σχολείων, (όχι πχ σελίδες ζωγραφικής)
  • Τα emails, με το υλικό που χρειάζεται να εκτυπωθεί, στέλνονται από τους γονείς των μαθητών ή τους εκπαιδευτικούς , γι΄ αυτό απαραίτητο είναι να αναγράφεται ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας του ενήλικα και μόνο. 
  • Πριν αποστείλετε το υλικό σας, βεβαιωθείτε ότι είναι πραγματική η ανάγκη να απευθυνθείτε στην υπηρεσία αυτή της βιβλιοθήκης, ώστε να μη γίνει κατάχρηση.
  • Ο κάθε ενδιαφερόμενος θα μπορεί να απευθυνθεί στην Βιβλιοθήκη μόνο μια φορά την εβδομάδα, ώστε να μπορούν να εξυπηρετηθούν περισσότεροι ενδιαφερόμενοι.
  • Οι υπεύθυνοι της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, θα επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα που θα αποσταλούν, να ενημερώσουν για το πότε και πως και από ποιόν θα γίνει η παραλαβή του εκτυπωμένου υλικού.

Η διαδικασία παραλαβής του εκτυπωμένου υλικού θα γίνει πάντα και μόνο με γνώμονα την ασφάλεια των πολιτών».

Emailvivliothiki.dpf@palaiofaliro.gr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s