Ξεκινάει 21 Απριλίου η επισκευή της Αγίου Αλεξάνδρου στο Παλαιό Φάληρο

IMG_9609-2
Την Τρίτη του Πάσχα θα αρχίσει η επισκευή της Αγίου Αλεξάνδρου, όπως ανακοίνωσε ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου. Ο κεντρικός εμπορικός δρόμος έχει υποστεί φθορές στο οδόστρωμα του (το οποίο ως γνωστό είναι με κυβόλιθους) και για το λόγο αυτό χρίζει άμεσης παρέμβασης. Τα έργα θα διαρκέσουν περίπου 20 ημέρες και όλο αυτό το διάστημα ο δρόμος θα είναι κλειστός για την κυκλοφορία.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δήμου Παλαιού Φαλήρου:

«Εκμεταλλευόμενοι, τον περιορισμό της κυκλοφορίας και τους κλειστούς επαγγελματικούς χώρους, ξεκινάμε με γρήγορους ρυθμούς, την επισκευή του δρόμου της Αγίου Αλεξάνδρου.

Το έργο θα ξεκινήσει την Τρίτη του Πάσχα και ολοκληρωθεί τμηματικά σε δύο στάδια.

Συγκεκριμένα, το πρώτο στάδιο προβλέπει, την ανακατασκευή των φθαρμένων κυβόλιθων στο τμήμα, από την Λεωφ. Ποσειδώνος έως την οδό Ναϊάδων. Το δεύτερο προβλέπει, την ανακατασκευή των φθαρμένων κυβόλιθων που ξεκινά, από την οδό Ναϊάδων έως την οδό Ζησιμοπούλου.

Για τις ανάγκες των εργασιών, από την Δευτέρα του Πάσχα 20 Απριλίου 2020 και για διάστημα περίπου 20 ημερών, θα κλείσει ο δρόμος της Αγίου Αλεξάνδρου από την Λεωφ.Ποσειδώνος έως την οδό Ναϊάδων. Οι κάθετοι δρόμοι όπως οι οδοί : Αλκυόνης, Τρίτωνος, Θέτιδος, Αφροδίτης και Ναϊάδων, θα παραμείνουν ανοιχτοί.

Η διέλευση της λεωφορειακής γραμμής 126 του ΟΑΣΑ θα πραγματοποιείται κανονικά, καθώς το τμήμα αυτό θα παραμείνει ανοιχτό.

Θα υπάρχει αυστηρή επιτήρηση των προδιαγραφών του έργου και διευκόλυνση της τροφοδοσίας των καταστημάτων που παραμένουν ανοιχτά.

Με σεβασμό στους επαγγελματίες και τους κατοίκους της  Πόλης μας, προχωράμε τα έργα. ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ».

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s