Κοινή επιστολή Πανιώνιου-Μίλωνα προς τον Δήμο Νέας Σμύρνης

pgss_milon

Κοινή επιστολή απέστειλαν ο Πανιώνιος ΓΣΣ και ο Μίλωνας προς το Δήμαρχο Ν. Σμύρνης Σταύρο Τζουλάκη, ζητώντας να τους καταβληθεί μέρος της δημοτικής επιχορήγησης που παρέχει ο δήμος στα αθλητικά σωματεία, λόγω των τεράστιων οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν εξαιτίας της πανδημίας και των έκτακτων μέτρων που έχουν ληφθεί στη χώρα μας.

Αναλυτικά η επιστολή:

“Στην πρωτοφανή συγκυρία κατά την οποία πλήττεται η χώρα, τα αθλητικά σωματεία έχοντας ήδη αρκετά βάρη να επωμισθούν με τις δικές τους δυνάμεις και μόνο, βρίσκονται σε οριακό σημείο. Ειδικότερα ο Πανιώνιος και ο Μίλωνας, που αποτελούν τους ιστορικούς πυλώνες αθλητισμού στη Νέα Σμύρνη και διαθέτουν ιδιόκτητες εγκαταστάσεις πλήττονται έτι περαιτέρω καθώς εν μέσω όλων των υποχρεώσεων όπως η εξασφάλιση και προστασία προπονητών, αθλητών και διοικητικού προσωπικού, πρέπει να επωμισθούν το δυσβάσταχτο κόστος της συντήρησης των εγκαταστάσεων.

Έτσι σας καλούμε να λάβετε υπόψη πως πρέπει να γίνουν ουσιαστικά βήματα και από την πλευρά σας ώστε να μπορέσουμε να αποφύγουμε ακόμη και την οριστική διακοπή λειτουργίας, με τα οικονομικά μεγέθη και τις υποχρεώσεις να υφίστανται και να μεγαλώνουν μέρα με τη μέρα. Σε αυτό το πλαίσιο κρίνεται ως απόλυτης ανάγκης προτεραιότητα η έκτακτη καταβολή έναντι της δημοτικής επιχορήγησης, κάτι που θα αποτελέσει ζωογόνο ανάσα για τους δύο ιστορικούς συλλόγους της πόλης μας.
Θεωρούμε ότι στο πλαίσιο της αγαστής πολύχρονης κοινής πορείας και συνεργασίας Πανιωνίου, Μίλωνα και δήμου, θα ενεργήσετε εσείς προσωπικά καθώς και οι σχετικές υπηρεσίες του δήμου Νέας Σμύρνης στην κατεύθυνση ουσιαστικής στήριξης όχι απλά δυο συλλόγων, αλλά εν πολλοίς του αθλητισμού και της νέας γενιάς της Νέας Σμύρνης.

Με εκτίμηση,

Πανιώνιος Γυμναστικός Σύλλογος Σμύρνης
ΑΟΝΣ Μίλων

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s