Μήνυμα του Δημάρχου Σταύρου Τζουλάκη για το άνοιγμα των σχολείων

96296340_664126314424910_7954896623287402496_o

Μήνυμα προς τους μαθητές και καθηγητές έστειλε ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης, με αφορμή την επιστροφή τους στις αίθουσες των σχολείων.

Αναλυτικά ο κ. Τζουλάκης αναφέρει:

«Αγαπητοί μου συμπολίτες,
Νιώθω υπερήφανος για την υπευθυνότητα και τη σύνεση που επιδείξατε για δύο περίπου μήνες. Βρισκόμαστε τώρα στο στάδιο της αποκλιμάκωσης των μέτρων και μοναδικός σκοπός μας είναι να μείνουμε όλοι ασφαλείς. Κύριο μέλημά μας σ΄ αυτή τη φάση είναι να προστατεύσουμε τα παιδιά μας που επιστρέφουν στα σχολεία.
Έχουμε ήδη με τους συνεργάτες μου καταστρώσει τα σχέδιά μας σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών. Θα τηρηθούν σχολαστικά όλοι οι κανόνες υγιεινής που προβλέπονται από το Υπουργείο Παιδείας. Εφοδιάσαμε τα σχολεία με υγειονομικό υλικό για τους δασκάλους και τους μαθητές και τοποθετήσαμε σε δύο βάρδιες καθαρίστριες ώστε όλοι οι χώροι να καθαρίζονται συνεχώς, επαρκώς και σχολαστικά.
Στο διάστημα που τα σχολεία ήταν κλειστά δράξαμε την ευκαιρία και προχωρήσαμε σε επισκευές και εργασίες που έπρεπε να γίνουν ενώ διαμορφώσαμε και αρκετούς αύλιους χώρους. Είμαστε σε διαρκή επαφή με τους διευθυντές των σχολείων και ανοιχτοί στις προτάσεις και τις ιδέες τους που στόχο έχουν την ασφάλεια όλων μας.
Είμαστε σε επιφυλακή. Επιστρέφουμε προσεχτικά στην κανονικότητα έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού μας ότι ο πόλεμος με τον αόρατο εχθρό δεν έχει λήξει. Σας ζητώ να συνεχίσετε να τηρείται ευλαβικά τα μέτρα υγιεινής και το ίδιο να συμβουλεύετε και τα παιδιά σας. Ας μείνουμε όλοι ασφαλείς».

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s