ΣΤΡΟΦΗ Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ: «Η πρόταση μας για τον πολιτισμό παραμένει στο τραπέζι»

strofi

Με ανακοίνωση της η δημοτική παράταξη «Στροφή Νέας Σμύρνης» ενημερώνει σχετικά με την πρόταση για στήριξη των ανθρώπων του Πολιτισμού,  η οποία είχε γίνει στις 8 Μαΐου. Η πρόταση της Στροφής Ν. Σμύρνης δρομολογήθηκε να συζητηθεί στο Δ.Σ. του Πολιτιστικού Οργανισμού. Παρ’ όλα αυτά δημοσιεύματα ανέφεραν ότι η πρόταση αυτή έχει απορριφθεί.

Η παράταξη «Στροφή Νέας Σμύρνης» με τη σημερινή της ανακοίνωση διαψεύδει ως αναληθή τα δημοσιεύματα αυτά, αν και δεν ονοματίζει ποιοί τα έχουν κάνει, ενώ τονίζει ότι «Τέτοιου είδους κινήσεις μικροπολιτικής προσβάλλουν την εποικοδομητική προσπάθεια μιας δραστήριας συλλογικότητας, υποτιμούν τη νοημοσύνη των δημοτών ενώ την ίδια στιγμή υπονομεύουν τον αγώνα των εργαζόμενων στον πολιτισμό» .

Ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος Δήμαρχος Θέμης Παυλόπουλος,  καταγγέλλει «Fake News» και εφιστά την προσοχή των πολιτών.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΤΡΟΦΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ “ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ”

Εδώ και δυο εβδομάδες η Στροφή Νέας Σμύρνης έχει δημοσιοποιήσει πρόταση, σχετικά με καλλιτεχνικές δράσεις που θα στηρίξουν τους εργαζόμενους στον πολιτισμό. Η πρωτοβουλία αυτή έχει στόχο τόσο την ενίσχυση και βιωσιμότητα ολόκληρου του κλάδου όσο και την προσφορά του καλύτερου δυνατού πολιτιστικού αποτελέσματος στους δημότες της πόλης μας, εν μέσω πανδημίας.

Για το λόγο αυτό η συγκεκριμένη πρόταση κατατέθηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Νέας Σμύρνης, έτσι ώστε να έρθει προς συζήτηση τις προσεχείς ημέρες.

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε ότι κυκλοφορούν δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για απόρριψη της πρότασής μας αν και ήδη έχει δρομολογηθεί η συζήτηση αυτής ως ξεχωριστό θέμα της ημερήσιας διάταξης στην προσεχή συνεδρίαση του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Οργανισμού.

Διαψεύδουμε την συγκεκριμένη πληροφορία καλώντας τους πολίτες να την αγνοήσουν. Τέτοιου είδους κινήσεις μικροπολιτικής προσβάλλουν την εποικοδομητική προσπάθεια μιας δραστήριας συλλογικότητας, υποτιμούν τη νοημοσύνη των δημοτών ενώ την ίδια στιγμή υπονομεύουν τον αγώνα των εργαζόμενων στον πολιτισμό.

 

Η ανάρτηση του κ. Παυλόπουλου:

pavl_fakenews

 

One comment

  1. […] της δημοτικής παράταξης «Στροφή Νέας Σμύρνης«, για αναληθή δημοσιεύματα και fake news η ιστοσελίδα Nea Smyrni News του Γιώργου Κουτελάκη προέβη […]

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s