Ανακαλείται το δημοσίευμα που είχε καταγγείλει η «Στροφή» ως fake news

Μετά τον θόρυβο και τις καταγγελίες της δημοτικής παράταξης «Στροφή Νέας Σμύρνης» για αναληθή δημοσιεύματα και fake news, η ιστοσελίδα Nea Smyrni News του Γιώργου Κουτελάκη προέβη σήμερα σε ανάκληση – διόρθωση των όσων είχε γράψει στις 20 Μαΐου, σχετικά με θέμα που αφορούσε τον Πολιτιστικό Οργανισμό.

Η απόφαση του κ. Κουτελάκη να παραδεχθεί δημόσια το λάθος δημοσίευμα του, είναι σαφώς αξιέπαινη.  Να σημειώσουμε όμως ότι στο αρχικό δημοσίευμα, το οποίο δεν έχει κατέβει ακόμα από την ιστοσελίδα, υπάρχουν πολλά σχόλια στελεχών και υποψηφίων της παράταξης του κ. Κουτελάκη, στα οποία ασκείται σκληρή κριτική προς τον Πολιτιστικό Οργανισμό λαμβάνοντας ως δεδομένο κάτι που τελικά δεν ισχύει, όπως παραδέχεται και η ίδια η ιστοσελίδα. Αυτό, εκτός από το ότι εκθέτει τους σχολιαστές, γεννά πολλά ερωτηματικά για την ορθή χρήση του διαδικτύου από πολιτικά πρόσωπα και παρατάξεις, συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης, ή από ταγούς της εξουσίας γενικότερα.

Αναλυτικά η δημοσίευση αναφέρει:

ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗ-ΔΕΝ ΑΠΕΡΡΙΦΘΗ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ «ΣΤΡΟΦΗΣ» ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΝΕΟΣΜΥΡΝΙΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ

Σε προηγούμενο δημοσίευμα μας είχαμε παρουσιάσει το ΣΥΝΟΛΟ της πρότασης της Δημοτικής Κίνησης «ΣΤΡΟΦΗ» προς τον Δήμο, για την στήριξη των Νεοσμυρνιών Καλλιτεχνών και Τεχνικών υποστήριξης Πολιτιστικών Εκδηλώσεων.
Από λανθασμένη πληροφόρηση μας γράψαμε στο ίδιο δημοσίευμα ότι η πρόταση της ΣΤΡΟΦΗΣ απερρίφθη από τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Οργανισμού.
Η πληροφορία αυτή ήταν λανθασμένη και οφείλουμε έντιμα να την επανορθώσουμε, αφού σύμφωνα με ανακοίνωση της ΣΤΡΟΦΗΣ θα συζητηθεί στο επόμενο Δ.Σ του Πολιτιστικού Οργανισμού.

nsn

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s