Δήλωση Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου Ν. Σμύρνης Παναγιώτη Τσιάπη

tsiapisΟ Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Σμύρνης, Παναγιώτης Τσιάπης, με αφορμή τον θόρυβο που έχει δημιουργηθεί γύρω από τη διεξαγωγή των συνεδριάσεων με τηλεδιάσκεψη, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Αγαπητοί μου συνδημότες,
Ως γνωστόν από 11/3/2020 πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου [παράγραφος 5 του άρθρου 67 & παράγραφος 1 του άρθρου 167 του νόμου 3852/2010 (Α’ 87)] μέτρων για την αποφυγή και διάδοση του Κορωνοϊού COVID 19, η λήψη των αποφάσεων του δημοτικού συμβουλίου λαμβάνει χώρα είτε δια περιφοράς είτε δια τηλεδιάσκεψης, την οποία και τελικά προκρίναμε για λόγους δημοκρατίας, ανταλλαγής απόψεων και θέσεων.

Θα ήταν ολέθριο σφάλμα εκ μέρους μου να έθετα σε κίνδυνο (λόγω συγχρωτισμού) την υγεία και τις ζωές του δημάρχου, των συναδέλφων δημοτικών συμβούλων & των εργαζομένων του δήμου, συνολικά 50 περίπου ανθρώπων. Η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (ΠΝΠ) δεν έχει αρθεί και βρίσκεται σε ισχύ.

Αγαπητοί συνάδελφοι οι εποχές είναι κρίσιμες και πρέπει να λειτουργούμε με σύνεση & ψυχραιμία, με σύνθεση για το καλό της πόλης μας και κυρίως με υπευθυνότητα πρωτίστως για την υγεία όλων μας, αλλά και με δίκαια υποστηρικτική σκέψη και δράσεις για την οικονομία & τις θέσεις εργασίας. Τέλος θυμίζω ότι δημοκρατία σημαίνει ευθύνη στην ανθρώπινη αξία και η διατήρηση της υγείας είναι η κορυφαία προσφορά προς αυτήν«.

One comment

  1. Προς τον Πρόεδρο Δημ. Συμβουλίου Νέας Σμύρνης ! Πραξε αυτό που επιβάλει η Νομοθεσία και η λογική ,διότι Αρκετοί είτε γνωρίζουν ,είτε όχι Θέλουν να εντυπωσιάσουν για την προβολή τους στους μη γνωρίζοντες !! Σωστά λοιπόν έκανες την Ανακοίνωση

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s