Έναρξη εγγραφών για τις παιδικές κατασκηνώσεις του Δήμου Νέας Σμύρνης

kataskinosi_180713

Ο Δήμος Νέας Σμύρνης ανακοίνωσε την έναρξη των εγγραφών για τις παιδικές κατασκηνώσεις του. Οι εγγραφές θα γίνονται μέχρι 3 Ιουλίου, ενώ δίνεται η δυνατότητα και της ηλεκτρονικής κατάθεσης δικαιολογητικών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δήμου:

«Η οικονομική κρίση που ταλαιπωρεί την Ελληνική οικογένεια έχει δημιουργήσει μια επιπλέον ανάγκη για τα παιδιά μας, αυτή των καλοκαιρινών διακοπών.

Ήδη, η πόλη μας έχει αναδείξει ως βασική κατεύθυνση πολιτικής της την θερινή Δημιουργική Απασχόληση παιδιών με την εκπόνηση προγραμμάτων από το 1999 και μετά που εξυπηρετούν περίπου 2.500 παιδιά κάθε καλοκαίρι.

Γνωρίζοντας, λοιπόν, αυτή την ανάγκη, ποιοτικής και ψυχαγωγικής απασχόλησης των παιδιών κατά την καλοκαιρινή περίοδο των διακοπών τους – αλλά και λαμβάνοντας υπόψη τις νέες συνθήκες όπως αυτές έχουν διαμορφωθεί λόγω του COVID 19 – προγραμματίσαμε και αυτό το καλοκαίρι την υλοποίηση και θερινών διακοπών – κατασκηνωτικών περιόδων διάρκειας 14 ημερών για παιδιά 6-15 ετών.

Θα υπάρχουν 3 κατασκηνωτικές περίοδοι 14 ημερών η κάθε μία, τον Ιούλιο και τον Αύγουστο οι οποίες θα ανακοινωθούν όταν ολοκληρωθεί ο σχετικός διαγωνισμός.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν τις αιτήσεις με τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Νέας Σμύρνης σε φυσική ή ηλεκτρονική μορφή (σκαναρισμένα): Ελ. Βενιζέλου 18, 2ος όροφος, email: kpns@neasmyrni.gr έως τις 3/7/2020.

Ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και του ΕΟΔΥ, φροντίζουμε και αυτό το καλοκαίρι με ασφάλεια τη διασκέδαση των παιδιών της πόλης μας».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s