ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ: Έναρξη για το πρόγραμμα «Αθλοδιακοπές 2020»

Την έναρξη του προγράμματος «Αθλοδιακοπές 2020» ανακοίνωσε ο Δήμος Νέας Σμύρνης. Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, την οποία υπογράφουν ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΧΑΤΖΑΤΟΥΡΙΑΝ και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΚΟΝΙΔΑΡΗΣ, όλες οι αιτήσεις για συμμετοχή έγιναν δεκτές. Λόγω των ειδικών συνθηκών που υπάρχουν φέτος με τον κορονοϊό, στην ανακοίνωση υπάρχουν και οδηγίες προς τους γονείς, σχετικά με τους κανόνες που πρέπει να ακολουθηθούν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Αγαπητοί γονείς,
Σας καλωσορίζουμε στο πρόγραμμα “ΑΘΛΟΔΙΑΚΟΠΕΣ 2020”. Για άλλη μια χρονιά είμαστε δίπλα στα παιδιά της Νέας Σμύρνης, με απώτερο στόχο την ευχάριστη απασχόληση των παιδιών κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι όλες οι αιτήσεις έγιναν δεκτές, στο αθλητικό κέντρο της επιλογής σας.

Φέτος, με τις ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν και ακολουθώντας τις υγειονομικές διατάξεις που ισχύουν λόγω COVID-19, εφαρμόζουμε κάποιους κανόνες που πρέπει να ακολουθηθούν απ’ όλους. Ως εκ τούτου σας ενημερώνουμε τα κάτωθι:

  • Η προσέλευση των παιδιών γίνεται αυστηρά 8.00-8.45, καθώς και η αποχώρηση την ώρα που θα δηλώσετε στην Υπεύθυνη Δήλωση κατά την πρώτη μέρα του προγράμματος.
  • Παραδίδετε τα παιδιά στην είσοδο του κέντρου, όπου υπογράφουν την προσέλευση και κατόπιν αποχωρούν από το χώρο, προς αποφυγή συγχρωτισμού.
  • Κατά την αποχώρηση των παιδιών είμαστε υπομονετικοί και τηρούμε τη σειρά προτεραιότητας, κρατώντας τις αποστάσεις.
  • Τα παιδιά καθημερινά, πρέπει να έχουν μαζί τους τα εξής: α) μπουκάλι με νερό, β) κολατσιό, γ) μία αλλαξιά ρούχα, δ) καπέλο ε) πετσέτα, στ) υγρά μαντηλάκια, ζ) μαρκαδόρους, χρωματιστά μολύβια, ψαλιδάκι ασφαλείας και η) την κάρτα μέλους που σας έχει δοθεί (η κάρτα μέλους θα παραληφθεί την πρώτη ημέρα προσέλευσης στην υποδοχή του αθλητικού κέντρου).
  • Τα παιδιά πρέπει να φορούν αθλητικά παπούτσια και αθλητικά ρούχα.
  • Σε περίπτωση ασθένειας, δεν προσερχόμαστε στο πρόγραμμα και ενημερώνουμε άμεσα τον υπεύθυνο του κέντρου.
  • Σε περίπτωση που το παιδί σας νιώσει αδιαθεσία κατά τη διάρκεια του προγράμματος θα πρέπει να απευθυνθεί άμεσα στον υπεύθυνο του Κέντρου, ο οποίος θα ενημερώσει τους γονείς για την άμεση αποχώρηση του παιδιού από το κέντρο.
  • Σε περίπτωση που το παιδί λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή ή έχει κάποιο πρόβλημα υγείας, παρακαλείσθε να ενημερώσετε τον υπεύθυνο του Κέντρου.

107250582_705027393668135_7706161975846326365_o

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s