ΔΗΜΟΣ Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ: Δωρεάν φυσικοθεραπείες σε άπορους και ανασφάλιστους πολίτες

thp.php

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης του Δήμου Νέας Σμύρνης με δελτίο τύπου που εξέδωσε, ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας Δομής Κέντρου Φυσικοθεραπείας για κατοίκους ή δημότες Νέας Σμύρνης, οι οποίοι είναι ασφαλισμένοι ωφελούμενοι των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Νέας Σμύρνης ή ανασφάλιστοι.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «οι υπηρεσίες φυσικοθεραπείας, σε συνεργασία με τις ειδικότητες των ιατρών στα Δημοτικά Ιατρεία του Δήμου μας, θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη, διατήρηση και αποκατάσταση της κίνησης και της λειτουργικότητας προκειμένου να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής των ασθενών».

O Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Νότης Γιατζίδης δήλωσε σχετικά: «Ήταν μέλημά μας εδώ και καιρό και χαιρόμαστε που ξεκινά πάλι η παροχή αυτή στους δημότες μας».

Οι συνεδρίες θα πραγματοποιούνται στο ισόγειο της οδού Αδριανουπόλεως 18, Νέα Σμύρνη. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα του Δήμου Νέας Σμύρνης 2132025948 – 2132025882,  e-mail: ekariampa@neasmyrni.gr, kpns@neasmyrni.gr.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s