ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ: Παραιτήθηκε από Δημοτικός Σύμβουλος ο Θ. Καστόρης

1972538_1397671967174003_2055873485_nΟ Δημοτικός Σύμβουλος Θεόδωρης Καστόρης, του Συνδυασμού  «ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ-ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ» του Γιώργου Κουτελάκη, παραιτήθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης.

Ο κ. Καστόρης με επιστολή, προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Παναγιώτη Τσιάπη, του εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση:

«Κύριε Πρόεδρε,
με την επιστολή μου αυτή, υποβάλλω την παραίτηση μου από την θέση του Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Ν.Σμύρνης.
Μετά από μακρόχρονη θητεία στα έδρανα του Δημ.Συμβουλίου και ακόμη μεγαλύτερη ενασχόληση με τα κοινά της πόλης , θεωρώ ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για την αποχώρηση μου. Έτσι θα δοθεί η δυνατότητα και σε άλλους υποψήφιους του Συνδυασμού μας, «ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ- ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ» να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην πόλη μας και στον συνδυασμό μας.
Πιστεύω ότι συμβάλλω με αυτό τον τρόπο και στην ανανέωση του πολιτικού προσωπικού του Δήμου μας που κάποτε πρέπει να γίνει σε όλα τα επίπεδα. Επιπλέον είναι γεγονός ότι οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις καθιστούν δυσχερή για μένα την απρόσκοπτη παρουσία μου στις συνεδριάσεις του Δ.Σ, τις μέρες και ώρες που αυτό συνεδριάζει.
Η Δημοτική Αρχή δεν έχει διευκολύνει τους εργαζόμενους αυτές τις ώρες, ορίζοντας κάποια συγκεκριμμένη ημέρα και ώρα και εγώ προσωπικά δεν μπορώ να παρακολουθώ τις συνεχώς εναλλασσόμενες ημέρες και ώρες των συνεδριάσεων.
Ευχαριστώ πραγματικά τους συναδέλφους όλων των Δημοτικών Παρατάξεων που σε όλη αυτή τη Δημοτική πορεία συνυπήρξαμε στις συνθέσεις των Δ.Σ για την συνεργασία και την εκτίμηση τους. Μέσα από συμφωνίες και συγκρούσεις όλοι προσπαθήσαμε για το καλό της πόλης. Θέλω να πιστεύω ότι σε αυτή την προσπάθεια έβαλα και εγώ ένα λιθαράκι.
Ιδιαίτερα ευχαριστώ τους συναδέλφους μου στον συνδυασμό μας, στη διαχρονική παρουσία μου στις συνθέσεις της Δημοτικής Ομάδας του , με τους οποίους μοιραστήκαμε κοινές αρχές, αυτοδιοικητικές αξίες και προγραμματικές επιλογές. Θεωρώ , ότι στα χρόνια που συμμετείχαμε στη Διοίκηση του Δήμου, αφήσαμε σημαντικό και άξιο αναφοράς έργο στην πόλη μας, τα αποτελέσματα του οποίου παραμένουν ισχυρά και την χαρακτηρίζουν. Θα μας ενώνει παντοτινή φιλία και αλληλοσεβασμός.
Ευχαριστώ ακόμη τον επικεφαλής του Συνδυασμού μας και πρώην Δήμαρχο Γιώργο Κουτελάκη, για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο μου και για το γεγονός της υπόδειξης μου σε σημαντικές θέσεις της Διοίκησης του Δήμου μας( θέση Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής, Προέδρου του Νομικού Προσώπου των παιδικών σταθμών και των ΚΑΠΗ, μέλος της Οικονομικής Επιτροπής κλπ). Τον θεωρώ έναν από τους σημαντικότερους αυτοδιοικητικούς παράγοντες της χώρας και ήταν μεγάλη τιμή για μένα η αυτοδιοικητική ένταξη μου στον συνδυασμό του και η παντοτινή φιλία που χτίσαμε πέρα από την πολιτική συνεργασία.
Εύχομαι σε όλους σας να συνεχίσετε με αμείωτο ενδιαφέρον και έμπνευση να σχεδιάζετε και να δημιουργείτε καθημερινά προστιθέμενη αξία στην πόλη μας.
Εύχομαι στον Συνδυασμό μας «Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση- ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ» , να είναι πάντα οδηγός και πρωτοπόρος , προσφέροντας στην πόλη μας την ανεξάντλητη δυναμική και γνώση του , στην ανάλυση των σημαντικών προβλημάτων της, αλλά και στον σχεδιασμό του μέλλοντος της.
Πάνω από όλα όμως , θέτω τον εαυτό μου στην κριτική αξιολόγηση των συμπολιτών μου για την αποτίμηση της προσφοράς μου στην πόλη, από τις θέσεις που την υπηρέτησα. Ευχαριστώ τον κόσμο για την εμπιστοσύνη που με περιέβαλλε όλα αυτά τα χρόνια.Χτίσαμε μαζί σχέσεις ειλικρίνειας, εμπιστοσύνης και αγάπης.Αυτά κρατάω περπατώντας περήφανα στους δρόμους της πόλης που γεννήθηκα, αγάπησα, μεγάλωσα, συνεχίζω να ζω και να μεγαλώνω το παιδί μου.
Κλείνω με μια υπόσχεση…Θα είμαι πάντα δίπλα σας, ενεργός πολίτης, από οποιοδήποτε μετερίζι. Ο αγώνας για την επιβίωση, τη βελτίωση της ζωής μας , τα δικαιώματα μας και την ανθρώπινη αλληλεγγύη είναι διαρκής. Η σχέση μας ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ…»

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s