ΒΑΓΓEΛΗΣ ΧΑΤΖΑΤΟΥΡΙΑΝ: «Μην ακυρώνετε τα φεστιβάλ»

Η εφημερίδα «Παραπολιτικά» φιλοξένησε συνέντευξη του Προέδρου του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Ν. Σμύρνης Βαγγέλη Χατζατουριάν, σχετικά με τις φετινές «Ιωνικές Γιορτές», οι οποίες διεξάγονται κάτω από τις δύσκολες συνθήκες και μέτρα ασφαλείας που επιβάλλει η πανδημία του κορονοϊού.

Στη συνέντευξη αυτή, όπως και σε μία αντίστοιχη που είχε δώσει στις 14 Αυγούστου στην ιστοσελίδα Cosmopoliti , o Βαγγέλης Χατζατουριάν στάθηκε ιδιαίτερα στο θέμα της διεξαγωγής πολιτιστικών εκδηλώσεων γενικότερα, ένα θέμα που απασχολεί χιλιάδες ανθρώπους της τέχνης και του πολιτισμού, όπως καλλιτέχνες, ηθοποιοί, τεχνικοί ήχου και φωτός, σκηνογράφοι, εργαζόμενοι του χώρου και πολλοί άλλοι.

Ο κ. Χατζατουριάν τόνισε ότι δεν δεν θα πρέπει να ακυρώνονται οι συναυλίες – παραστάσεις, ότι θα πρέπει να υπάρχει διαχωρισμός ανάμεσα στις οργανωμένες εκδηλώσεις και σε αυτές που γίνονται άναρχα σε παραλίες ή νησιά και προέτρεψε όλους τους Δήμους να μην ακυρώσουν τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις τους, τηρώντας πάντα τα μέτρα ασφαλείας σε αυτές.

Να σημειώσουμε ότι ο κ. Χατζατουριάν πρωτοστατεί, μαζί με άλλους ανθρώπους του πολιτισμού και των τεχνών, προβάλλοντας την άποψη περί διεξαγωγής των εκδηλώσεων, συναυλιών παραστάσεων κλπ. Αυτό παράλληλα με την επιτυχημένη έως σήμερα διεξαγωγή των «Ιωνικών Γιορτών» έχουν προξενήσει πολλά θετικά σχόλια για το πρόσωπο του και τη δράση του από θεσμικούς φορείς, καλλιτέχνες και πολλούς άλλους.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s