ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ: Αναβάλλεται ο φετινός «Αγώνας Ιστορικής Μνήμης -Historic Run»

Η Οργανωτική Επιτροπή του «Αγώνα Ιστορικής Μνήμης – Nea Smyrni Historic Run» αποφάσισε την ματαίωση του φετινού αγώνα, ο οποίος είχε προγραμματισθεί να γίνει στις 11 Οκτωβρίου.

Η απόφαση ελήφθη, παρά το γεγονός ότι είχε δοθεί σχετική άδεια από τους αρμόδιους φορείς για να γίνει, όπως αναφέρει και ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Βαγγέλης Χατζατουριάν σε ανάρτηση που έκανε στο Facebook:


Η ανακοίνωση της Οργανωτικής Επιτροπής του Αγώνα Ιστορικής Μνήμης αναφέρει:
«Ο ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ αποτελεί το μεγαλύτερο δρομικό γεγονός του Φθινοπώρου, τόσο για την πόλη μας όσο και για όλη την Περιφέρεια της Αθήνας, μετά βεβαίως από τον Ημιμαραθώνιο και τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας. Είναι ο Αγώνας που εκτός των άλλων έχει κατορθώσει να μπει στο σπίτι κάθε Νεοσμυρνιού, ασχέτως ηλικίας και αθλητικής κατάστασης. Είναι επίσης ένας αγώνας που αποτελεί τεστ-πρόκριμα για τη συμμετοχή των δρομέων, που μετά από περίπου ένα μήνα έχουν σκοπό να μετρήσουν τις δυνάμεις τους στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ είναι αυτό που λέμε αγώνας-γιορτή αθλητισμού και πολιτισμού, τόσο για τους συμμετέχοντες δρομείς, όσο και για τους χιλιάδες συνοδούς τους. Μετρώντας καθ’όλη τη διάρκεια του έτους τις εξελίξεις σε σχέση με τον COVID 19. Την υγειονομική άδεια που τελικά δόθηκε από τον ΕΟΔΥ και τους νέους κανόνες διεξαγωγής των δρομικών γεγονότων, όπως ορίστηκαν από την Γ.Γ.Α. Ταυτόχρονα όμως την ακύρωση των παιδικών αγώνων, αλλά και την ακύρωση του Ημιμαραθωνίου της Αθήνας, πριν λίγες ημέρες, πήραμε την απόφαση ως Ο.Ε. να ΜΑΤΑΙΩΣΟΥΜΕ τη φετινή διεξαγωγή τόσο του ΑΓΩΝΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ, όσο και του νέου φιλόδοξου εγχειρήματός μας, NIGHT RUN, που είχαμε βέβαια ούτως ή άλλως αναβάλλει προσωρινά τον περασμένο Ιούνιο. Πέρα από τα δεδομένα υγειονομικά πρωτόκολλα, τα οποία ήμασταν έτοιμοι για ακόμη μια φορά οργανωτικά να διαχειριστούμε, θεωρήσαμε ότι αυτή η ημέρα γιορτής πρέπει να συνεχίσει να γοητεύει και να εμπνέει όλους τους πολίτες, όπως την έχουν στη μνήμη τους από όλες τις προηγούμενες χρονιές. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το 1o NIGHT RUN ‪στις 5 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021‬ και για τον 6o ΑΓΩΝΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ‪στις 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021″‬.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s