Ο Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Ν. Σμύρνης για τα γενέθλια του Πανιωνίου ΓΣΣ

Με αφορμή την επέτειο ίδρυσης του Πανιωνίου ΓΣΣ και τη συμπλήρωση 130 χρόνων ζωής του ιστορικού συλλόγου, ο Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Ν. Σμύρνης ανάφερε σε ανακοίνωση του:

Σήμερα, 130 χρόνια μετά την ίδρυσή του, ο Πανιώνιος, παρά τις δύσκολες στιγμές της φετινής συγκυρίας, είναι βέβαιο ότι έχει να γεμίσει πολλές λαμπρές σελίδες της Ιστορίας, όπως άλλωστε επιτάσσει το DNA του. Για αυτή την ομάδα δεν υπάρχουν συμβιβασμοί. Πρέπει να είναι πάντα ανάμεσα στους δυνατούς και τους πρώτους. Γιατί ο Πανιώνιος Γ.Σ., εκτός από ιδέα, αποτελεί το σύμβολο αθλητισμού, πολιτισμού και πνεύματος, που ενώνει τις αλησμόνητες πατρίδες με τη σύγχρονη Ελλάδα.

«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΝΟΗΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΠΟΥ ΕΝΩΝΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΜΥΡΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ.»
ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΚΟΥΝΑΔΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ

Απόσπασμα από τον πρόλογο του λευκώματος «Πανιώνιος Γυμναστικός Σύλλογος 1890 Μνήμες», του Βαγγέλη Χατζατουριάν. Οι φωτογραφίες προέρχονται από το ίδιο λεύκωμα.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s