ΕΝΩΣΗ ΚΡΗΤΩΝ Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ: Πρόσκληση Γενικής Συνέλευσης – Έναρξη εγγραφών χορού & οργάνων

Από την Ένωση Κρητών Ν. Σμύρνης εκδόθηκε η κάτωθι ανακοίνωση – πρόσκληση Γενικής Συνέλευσης:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΡΗΤΩΝ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

Σύμφωνα με τον Νόμο, το ισχύον Καταστατικό της Ένωσης και την σχετική απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου,

ΤΗΡΩΝΤΑΣ ΑΥΣΤΗΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
ΚΑΛΟΥΜΕ 

σε Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση, όλα τα μέλη της Ένωσης, την Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 11 π.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του συλλόγου Ιμβρίων (Ελ.Βενιζέλου 80, Νέα Σμύρνη), προκειμένου να αποφασίσουν επί των κατωτέρω θεμάτων ημερησίας διάταξης :

ΘΕΜΑ 1οΑπολογισμός πεπραγμένων απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου  
ΘΕΜΑ 2οΟικονομικός απολογισμός – Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής  
ΘΕΜΑ 3οΕπικύρωση ημερομηνίας διεξαγωγής αρχαιρεσιών για την εκλογή νέου Δ.Σ. και νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής την Κυριακή, 4 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 9 π.μ. έως 7 μ.μ.  
ΘΕΜΑ 4οΕκλογή τριμελούς Εφορευτικής επιτροπής με σκοπό την διενέργεια των αρχαιρεσιών.  

Σε περίπτωση ΜΗ επίτευξης νόμιμης απαρτίας κατά την ανωτέρω ημερομηνία, η Γενική Συνέλευση θα συνέλθει και πάλι χωρίς άλλη πρόσκληση, σύμφωνα με το άρθρο 11 του ισχύοντος καταστατικού, την επόμενη Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2020, στον ίδιο τόπο, την ίδια ώρα και με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης, ευρισκόμενη πλέον σε απαρτία, ανεξαρτήτως αριθμού παρόντων μελών.

Όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για το Διοικητικό Συμβούλιο και την Εξελεγκτική Επιτροπή, καλούνται να υποβάλουν αίτηση στο Δ.Σ. έως την Κυριακή 20/09/2020 και μέχρι την λήξη της Γενικής Συνέλευσης, στα γραφεία της Ένωσης(πληροφορίες στο 6984200660).

Η συμμετοχή όλων των μελών κρίνεται ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ! Ευγενική υπενθύμιση: βάσει του άρθρου 10 του ισχύοντος καταστατικού, δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα μέλη με εκπληρωμένες τις ταμειακές υποχρεώσεις τους, μέχρι την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης.

Ο Πρόεδρος
Νικήτας Περαθωράκης


Έναρξη εγγραφών μαθημάτων χορού & μουσικών οργάνων

Να τη χορεύεις τη ζωή, λένε! Αλλά και να την προστατεύεις, συμπληρώνουμε εμείς!

Και γι’ αυτό ακριβώς θα φροντίσουμε, τώρα που ήρθε η ώρα να ανταμώσουμε και πάλι, όπως σας υποσχεθήκαμε πριν από 3 μήνες. Σας περιμένουμε με χαρά, παλιούς και νέους, έμπειρους και αρχάριους, να ξαναπιάσουμε στον κύκλο, να χορέψουμε, να τραγουδήσουμε, να γελάσουμε, να πιούμε μια ρακί στην υγεία όλων.

Τηρώντας όλα τα μέτρα που είναι σε ισχύ από τις υγειονομικές αρχές, προσαρμοζόμενοι στα δεδομένα της δύσκολης συγκυρία που διανύουμε και προσβλέποντας και στη δική σας συνεργασία προς αυτό το σκοπό, θα είμαστε στη διάθεσή σας, στο φιλόξενο χώρο της Ένωσης Κρητών Νέας Σμύρνης, προκειμένου να σας ενημερώσουμε για τις φετινές μας δραστηριότητες.

Χορεύουμε παρέα, χορεύουμε με ασφάλεια. Καλώς να ορίσετε !

Οι εγγραφές αρχίζουν στις 14/9 και θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 02/10. Μπορείτε να κάνετε τις εγγραφές σας Δευτέρα με Παρασκευή και ώρες 19:00 με 21:00 στον χώρο του συλλόγου μας.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s