ΠΑΛ. ΦΑΛΗΡΟ: Κλειστά τμήματα από 2 σχολεία λόγω κορωνοϊού

Κλειστά θα παραμείνουν το Α4 τμήμα του 1ου Λυκείου και το Β4 τμήμα του 2ου Γυμνασίου  Παλαιού Φαλήρου, μετά από επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου του Δήμου Παλαιού Φαλήρου:

«Αναστέλλεται η λειτουργία του Α4 τμήματος του 1ου Λυκείου Παλαιού Φαλήρου έως τις 30/9/2020 μετά την εμφάνιση κρούσματος κορωνοϊού σε μαθητή του τμήματος.

Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκε για το θέμα, ενεργοποίησε σε συνεργασία με την Διεύθυνση του σχολείου τις προβλεπόμενες διαδικασίες καθαρισμού και απολύμανσης όλων των χώρων του σχολείου, εφαρμόζοντας τα σχετικά πρωτόκολλα και τις οδηγίες που έχουν καταρτισθεί.

Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου είναι σε συνεχή επαφή με την Διεύθυνση του σχολείου και τους αρμόδιους του ΕΟΔΥ ενώ έχει τεθεί  στην διάθεση της Διεύθυνσης του σχολείου για οποιαδήποτε περαιτέρω ενέργεια κριθεί απαραίτητη.

Παράλληλα, σήμερα Κυριακή, η Διεύθυνση του 2ου Γυμνασίου Παλαιού Φαλήρου ενημέρωσε τον Δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου και την Αντιδημαρχία Παιδείας για δήλωση κρούσματος κορωνοϊού από γονείς μαθητή του Β4 τμήματος του 2ου Γυμνασίου Παλαιού Φαλήρου.

Καθώς η ενημέρωση  έγινε σήμερα αργά, αύριο το πρωί και σε συνεννόηση με την Διεύθυνση του σχολείου, θα πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες ενέργειες καθαρισμού και απολύμανσης ενώ το τμήμα δεν θα λειτουργήσει,  αναμένοντας την σχετική  ανακοίνωση διακοπής  λειτουργίας του από το Υπουργείο Υγείας.

Η Δημοτική Αρχή εύχεται γρήγορα περαστικά στους δύο μαθητές και στις οικογένειες τους και υπενθυμίζει για μια ακόμη φορά την ανάγκη τήρησης των μέτρων προσωπικής υγιεινής από όλους μας».

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s