Στην τελική ευθεία για την έναρξη των έργων κατασκευής του κλειστού πολυδύναμου αθλητικού κέντρου Ν. Σμύρνης

Η Περιφέρεια Αττικής, με δελτίο τύπου που εξέδωσε, ενημερώνει σχετικά με την πορεία του έργου της ανέγερσης του νέου Κλειστού Νέας Σμύρνης. Ένα έργο που έχει καθυστερήσει περίπου ένα χρόνο να ξεκινήσει και ενδιαφέρει έντονα τους χιλιάδες φίλους του Πανιώνιου, ο οποίος θα φιλοξενείται εκεί για τους αγώνες των τμημάτων του, ειδικά του μπάσκετ. Πέραν του Πανιωνίου, το γήπεδο θα φιλοξενεί και άλλες ομάδες της ευρύτερης περιοχής, γεγονός που καθιστά την αποπεράτωση του μείζον θέμα.

Το έργο έχει περάσει πλέον στα χέρια της Περιφέρειας Αττικής, η οποία έχει την αποκλειστική ευθύνη υλοποίησης του.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της Περιφέρειας αναφέρει:

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη με τον Δήμαρχο Ν. Σμύρνης Σ. Τζουλάκη, μετά από πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη

Ο βαθμός ολοκλήρωσης των διαδικασιών που απαιτούνται προκειμένου να ξεκινήσει άμεσα το έργο κατασκευής του κλειστού πολυδύναμου αθλητικού κέντρου Ν. Σμύρνης, δυναμικότητας 3.500 θέσεων, εξετάστηκε κατά τη σημερινή συνάντηση του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη με τον Δήμαρχο Ν. Σμύρνης Σ. Τζουλάκη, παρουσία υπηρεσιακών στελεχών της Περιφέρειας.

Στη συνάντηση μετείχαν επίσης η Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Δ. Νάνου και ο Διευθυντής Τεχνικών έργων της Περιφέρειας Αλ. Καλογερόπουλος.

Κατά τη συζήτηση διαπιστώθηκε πως έχει γίνει μεγάλη πρόοδος στις διαδικασίες που απαιτούνται για την έναρξη των εργασιών, καθώς απομένουν κάποιες τελευταίες εκκρεμότητες προς διευθέτηση, προκειμένου να γίνει η πρόσκληση προς τον ανάδοχο και να ακολουθήσει η υπογραφή της σχετικής σύμβασης.

«Έχω ζητήσει από τις υπηρεσίες της Περιφέρειας να προχωρήσουν με όσο το δυνατόν γρηγορότερους ρυθμούς στην ολοκλήρωση των σχετικών διαδικασιών προκειμένου να ξεκινήσει άμεσα το έργο» τόνισε ο κ. Πατούλης και από την πλευρά του ο Δήμαρχος Ν. Σμύρνης διαβεβαίωσε ότι θα συμβάλλει και αυτός προς αυτή την κατεύθυνση με όσες ενέργειες απαιτούνται, όπως έχει κάνει μέχρι σήμερα, για να μην υπάρξει η παραμικρή χρονοτριβή, ευχαριστώντας τον Περιφερειάρχη για τη συνεργασία.

Ο κ. Πατούλης διαβεβαίωσε τον κ. Τζουλάκη πως πρόκειται για ένα έργο προτεραιότητα για τη διοίκηση της Περιφέρειας, επισημαίνοντας πως δεν θα υπάρξει η παραμικρή καθυστέρηση.


Γ. Πατούλης: «Είμαστε στο τελικό στάδιο ολοκλήρωσης των διαδικασιών που απαιτούνται για να ξεκινήσει άμεσα το έργο. Σε συνεργασία με τον Δήμο Ν. Σμύρνης προχωράμε με γρήγορους ρυθμούς προκειμένου γρήγορα να παραδοθεί στους πολίτες»

Σε δηλώσεις του ο κ. Πατούλης τόνισε:

«Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για την έναρξη των έργων κατασκευής του κλειστού πολυδύναμου γηπέδου στη Νέα Σμύρνη, ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο που θα είναι «κόσμημα» για την Αττική.
Οδεύουμε προς την τελική ολοκλήρωση των διαδικασιών που απαιτούνται και σε συνεργασία με τον άξιο Δήμαρχο Ν. Σμύρνης Σ. Τζουλάκη, θα προχωρήσουμε με γρήγορους ρυθμούς, προκειμένου αυτό το έργο να γίνει γρήγορα πραγματικότητα και να το χαίρονται οι πολίτες της Νέας Σμύρνης αλλά και όλης της Αττικής».


Δήμητρα Νάνου: «Παλατάκι στην οδό Αρτάκης»

Η Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα κ. Νάνου, σε ανάρτηση που έκανε στη σελίδα της στο Facebook αναφέρει:

Σχέδιο του νέου Κλειστού γηπέδου Νέας Σμύρνης

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s