3η Τακτική Εθελοντική Αιμοδοσία Δήμου Νέας Σμύρνης για το 2020

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Νέας Σμύρνης στα πλαίσια της 2ης Εβδομάδας Υγείας και Πρόληψης διοργάνωσε την 3η Τακτική Εθελοντική Αιμοδοσία για το έτος 2020 για την ενίσχυση της Δημοτικής Δανειστικής Τράπεζας Αίματος.

Όπως αναφέρει το Δελτίο Τύπου των διοργανωτών:
«Η Αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Πολιτιστικό Πολυχώρο Γαλαξία στην Κεντρική Πλατεία Νέας Σμύρνης με προκαθορισμένα ραντεβού και τηρουμένων όλων των υγειονομικών προστατευτικών μέτρων για τον covid-19, σύμφωνα με την τελευταία Υπουργική Απόφαση. Ο Ερυθρός Σταυρός Νέας Σμύρνης στάθηκε όπως πάντα αρωγός, θερμομετρώντας αυτή τη φόρα και τοποθετώντας σε σειρά τους εθελοντές μας.

Ο  Δήμαρχος κ. Τζουλάκης Σταύρος και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Χριστάκης Μιχάλης με την παρουσία τους ενίσχυσαν εργαζομένους και αιμοδότες στο έργο τους, ο δε εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης κ. Γιατζίδης Παναγιώτης φρόντισε κάθε λεπτομέρεια της διοργάνωσης, ώστε να κυλήσουν όλα ομαλά.

Επίσης για πρώτη φορά έγινε ευαισθητοποίηση των δημοτών μας με ενημερωτικό υλικό, για δωρεά Μυελού των Οστών μέσω υλικού από το Σωματείο  ‘Όραμα Ελπίδας’. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε στη Νέα Σμύρνη την δική μας ομάδα Δωρητών Μυελού των Οστών από νέους εθελοντές δότες.

Η Αιμοδοσία συνοδεύτηκε από μεγάλη επιτυχία, γεγονός που αποδεικνύεται από την μεγάλη λίστα αναμονής των εθελοντών, που δεν πρόλαβαν να δώσουν αίμα για τους οποίους δεσμευόμαστε να τους αξιοποιήσουμε κατά προτεραιότητα σε επόμενη έκτακτη ή προγραμματισμένη δράση μας».

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s