Συνάντηση της Αρμενικής Εθνικής Επιτροπής με το Δήμαρχο Ν. Σμύρνης

Το Δήμαρχο Ν. Σμύρνης Σταύρο Τζουλάκη επισκέφθηκε τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου αντιπροσωπεία της Αρμενικής Εθνικής Επιτροπής. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τα μέλη επιτροπή ευχαρίστησαν το Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο της Ν. Σμύρνης για τη συμπαράσταση τους στο δίκαιο αγώνα του Αρμενικού λαού, που δέχεται την επίθεση του Αζερμπαϊτζάν.

«Ο δήμος Νέας Σμύρνης και οι δημότες του έχουν καταγραφεί στη μνήμη και την καρδιά των Αρμενίων ως το πρότυπο αλληλεγγύης και έμπρακτης στήριξης των αγώνων του λαού μας, για τη προσήλωσή τους στις πανανθρώπινες αξίες της ελευθερίας, της δικαιοσύνης και του δικαιώματος των λαών για ειρήνη και αυτοδιάθεση» δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Οβίκ Μπαμπογλιάν, γραμματέας της Επιτροπής.

Σε ανάρτηση του στο Facebook ο κ. Aram Manougian Agoump, μέλος της Αρμενικής Εθνικής Επιτροπής, αναφέρει:
«Σήμερα το απόγευμα αντιπροσωπεία της Αρμενικής Εθνικής Επιτροπής επισκέφθηκαν τον δήμαρχο Ν. Σμύρνης Σταύρο Τζουλάκη και εξέφρασαν τις ευχαριστίες της παροικίας μας, για την αμέριστη συμπαράσταση του, όπως και του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης, στον αγώνα του αρμενικού λαού κατά της επιθετικότητας του Αζερμπαιτζάν και της Τουρκίας.
Στην συνάντηση η αντιπροσωπεία της Αρμενικής Εθνικής Επιτροπής ενημέρωσαν τον δήμαρχο για τις τελευταίες εξελίξεις της παροικίας μας , ευχαρίστησαν για την αμέριστη συμπαράσταση του, όπως και του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης, στον αγώνα του Αρμενικού λαού κατά της επιθετικότητας του Αζερμπαιτζάν και της Τουρκίας».

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s