ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΖΟΥΛΑΚΗΣ: «Βρισκόμαστε σε μια κρίσιμη στιγμή στη μάχη μας με την πανδημία»

Με αφορμή την έναρξη των νέων μέτρων που τέθηκαν σε ισχύ από σήμερα, για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού, ο Δήμαρχος Σταύρος Τζουλάκης εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση απευθυνόμενος προς τους δημότες της Νέας Σμύρνης:

«Αγαπητοί μου συμπολίτες,

Το δεύτερο κύμα της πανδημίας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Οι αριθμοί, τόσο των κρουσμάτων όσο και των θυμάτων του φονικού ιού, είναι αποκαρδιωτικοί. Γι’ αυτό το λόγο, και για να προλάβουμε τα χειρότερα, επιβάλλεται η λήψη άμεσων και αποφασιστικών μέτρων και στο Δήμο μας. Ξεκινώντας από τα βασικά, ας φοράμε παντού τη μάσκα μας, ας τηρούμε τις απαιτούμενες αποστάσεις και τους περιορισμούς της κυκλοφορίας. Μπορούμε να περπατήσουμε στους δρόμους της πόλης μας αλλά δεν θα κολυμπήσουμε στο κολυμβητήριο και δεν θα γυμναστούμε στο γυμναστήριο. Τα παιδιά μας θα τα απασχολήσουμε στο σπίτι και στο πάρκο αλλά όχι στις παιδικές χαρές. Θα επισκεφτούμε τα καταστήματα αλλά δεν θα γευματίσουμε στα εστιατόρια.

Βρισκόμαστε σε μια κρίσιμη στιγμή στη μάχη μας με την πανδημία. Βασική προτεραιότητά μας είναι να προστατεύσουμε τους συνανθρώπους μας, και ιδιαίτερα όσους ανήκουν στις ευάλωτες ομάδες. Τα μέτρα δεν είναι εύκολα αλλά η ανθρώπινη ζωή είναι το ύψιστο αγαθό. Ας συνεργαστούμε όλοι για να αντιμετωπίσουμε άλλη μια φορά την πρόκληση με επιτυχία. Σ’ αυτή τη δοκιμασία μόνο αν ενεργήσουμε όλοι από κοινού, με υπευθυνότητα και συλλογική ευθύνη θα βγούμε νικητές. Η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη που μας χαρακτηρίζουν είμαι σίγουρος πως θα κορυφωθούν ξανά.

Καλή δύναμη σε όλους».

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s