ΣΤΡΟΦΗ Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ: Αποστολή ρούχων & τροφίμων στη Σάμο

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η δράση της δημοτικής παράταξης «Στροφή Νέας Σμύρνης», η οποία συγκέντρωσε και έστειλε στη Σάμο 55 κιβώτια με ρούχα και για τρόφιμα, τα οποία θα διατεθούν σε πληγέντες από τον πρόσφατο καταστροφικό σεισμό.

Η παράταξη με ανάρτηση στη σελίδα της στο Facebook αναφέρει: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους τους πολίτες, τους φίλους και τα μέλη μας που στήριξαν αυτή τη δράση #αλληλεγγύης για τη Σάμο. Μας κατέκλυσε κύμα αγάπης από τόσο κόσμο που έτρεχε να βοηθήσει να συμπαρασταθεί. Δυστυχώς λόγω των έκτακτων μέτρων η δράση έπρεπε να ολοκληρωθεί χτες ώστε να φτάσουν τα πράγματα εγκαίρως στο νησί.
Ευχόμαστε στους φίλους Σαμιώτες η αποκατάσταση των ζημιών να γίνει όσο το δυνατόν γρηγορότερα και τους λέμε πως είμαστε εδώ. Η αλληλεγγύη είναι εδώ και θα νικήσει.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στη Δημοτική μας Σύμβουλο Άννα Κωνσταντινίδου που ανέλαβε τον συντονισμό και ήταν η ψυχή της όλης δράσης».

Ο επικεφαλής της παράταξης Θέμης Παυλόπουλος, τα γενέθλια του οποίου συνέπεσαν κατά σύμπτωση την ημέρα της αποστολής στη Σάμο, σε ανάρτηση του ανέφερε: «Στο κατώφλι της καραντίνας Νο 2 συνέπεσε η γενέθλια ημέρα μου λοιπόν!!! Τουλάχιστον είχα τη δυνατότητα να κινηθώ ελεύθερα και χωρίς περιορισμό, μάσκας εξαιρουμένης… Το σημαντικότερο, όμως, είναι ότι η σημερινή μέρα μου έδωσε τη χαρά να συνυπάρξω με αγαπημένους συνοδοίπορους, ολοκληρώνοντας τη δράση αλληλεγγύης της δημοτικής μας κίνησης προς τους πληγέντες στη Σάμο!!! Το πιο ανταποδοτικό και καλύτερο δώρο που θα μπορούσα να ζητήσω ανήμερα των γενεθλίων μου. Σας ευχαριστώ όλες & όλους που μεγαλώνω με σας δίπλα μου!!!»

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s