ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ: Συζήτηση για τα χρηματοδοτικά προγράμματα επιχειρήσεων

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Webinar με θέμα: «Χρηματοδοτικά Προγράμματα Επιχειρήσεων» που διοργάνωσαν ο Δήμος Νέας Σμύρνης και ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών, με την συμμετοχή των Εμπορικών Συλλόγων Νέας Σμύρνης και Καλλιθέας.

Η κεντρική εισηγήτρια κ. Αθηνά Χατζηπέτρου, Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας, ανέπτυξε τα τρέχοντα προγράμματα εγγυοδοσίας και παρουσίασε το στρατηγικό πλάνο για την γενικότερη ενίσχυση του επιχειρηματικού κόσμου.

Στη συζήτηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών κ. Σταύρος Καφούνης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Νέας Σμύρνης κ. Πάρις Παπαβασιλείου και αρκετοί επιχειρηματίες που έθεσαν καίρια ζητήματα σχετικά με την προσαρμογή των επιχειρήσεων στις συνθήκες της πανδημίας, εξέφρασαν την ανησυχία τους για τον κίνδυνο μη βιωσιμότητας και έκαναν προτάσεις για αποτελεσματικότερη υποστήριξη του επιχειρηματικού κόσμου, τόσο από την Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα όσο και από την Ελληνική Κυβέρνηση συνολικά.

Η συζήτηση, την οποία συντόνισε ο Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας και Δημοτικής Περιουσίας του Δήμου Νέας Σμύρνης Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, έκλεισε σε κλίμα κοινής στράτευσης προς την αντιμετώπιση των προκλήσεων.

Μπορείτε να δείτε την συζήτηση εδώ:

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s