Ανακοίνωση του Δήμου Νέας Σμύρνης για τα ΑμεΑ

Ο Δήμος Νέας Σμύρνης εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία:

Στο Δήμο Νέας Σμύρνης σεβόμαστε τη διαφορετικότητα

Σε μια εποχή που όλα αλλάζουν εν τάχει γύρω μας, το μόνο που μένει σταθερό είναι ο διαρκής και επίμονος αγώνας για την κατάκτηση των ίσων δικαιωμάτων για τους ανθρώπους με αναπηρία.

Ο Δήμος Νέας Σμύρνης εστιάζει την προσοχή του στα δικαιώματα και τις δυνατότητες αυτών των ανθρώπων γιατί οραματίζεται μια κοινωνία ανοιχτή σε όλους, μια κοινωνία όπου απελευθερώνονται όλες οι δημιουργικές δυνάμεις.

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι σε αυτό το κομμάτι του πληθυσμού, ο Δήμος Νέας Σμύρνης έχει προβλέψει σε όλα τα νέα έργα ανάπλασης (Ομήρου, Παλαιολόγου, Εφέσου, Λουτρά) να υπάρχει προσβασιμότητα για τους ανθρώπους με αναπηρία. Και αυτό είναι μόνο η αρχή.

Αναγνωρίζουμε ότι έχουμε πολλή δουλειά ακόμη μπροστά μας μέχρι να εξαλείψουμε όλα εκείνα τα εμπόδια που κάνουν τη ζωή των ανθρώπων με αναπηρία δύσκολη και εν τέλει άνιση. Με αγάπη, σεβασμό και αλληλεγγύη μένουμε ο ένας δίπλα στον άλλον, σεβόμενοι την διαφορετικότητα και αναγνωρίζοντας ότι όλοι είμαστε κομμάτια του ίδιου πάζλ που ονομάζεται ζωή.


O Aντιδήμαρχος Αθλητισμού εκφράζει το σεβασμό του για τα Άτομα με Αναπηρία

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ.Κονιδάρης εκφράζοντας τον σεβασμό και την συμπαράστασή του προς τους συμπολίτες μας με αναπηρία και προς τις οικογένειές τους, δηλώνει την προτεραιότητα και την υποστήριξη των δικαιωμάτων και των αναγκών τους, με σκοπό τη συμβολή στη βελτίωση ποιότητας της ζωής τους.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s