Νέα καταγγελία της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για αστυνομικούς στο Άλσος Ν. Σμύρνης

Η δημοτική παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση Νέας Σμύρνης» εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση, σχετικά με νέους αστυνομικούς ελέγχους που έγιναν στο Άλσος Νέας Σμύρνης:

Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΜΕΤΡΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ

Αστυνομικοί της ομάδας ‘ΔΙΑΣ’ με τις μηχανές τους μπήκαν ξανά σήμερα στο Άλσος της Νέας Σμύρνης, έναν χώρο όπου γυμνάζονται και περπατούν αθλητές και οικογένειες με μικρά παιδιά, για να κάνουν ελέγχους – όπως φαίνεται και στο βίντεο.

Η Λαϊκή Συσπείρωση Ν. Σμύρνης καταγγέλλει το γεγονός αυτό. Δείχνει πως η κυβέρνηση συνεχίζει να χρησιμοποιεί υπέρμετρη επίδειξη ισχύος όσον αφορά τον έλεγχο της τήρησης των μέτρων ενάντια στον κορονοϊό.Θυμίζουμε ότι η Λαϊκή Συσπείρωση Ν. Σμύρνης είχε ξανακαταγγείλει αντίστοιχο περιστατικό την Κυριακή 15 Νοεμβρίου με αντίστοιχη ανακοίνωση.

Ο δημοτικός σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης Ν. Σμύρνης Γιάννης Κιουλάνης προχώρησε σε διαμαρτυρία στον δήμαρχο της Νέας Σμύρνης καταγγέλλοντας το περιστατικό. Τόνισε ότι «η κυκλοφορία μηχανοκίνητων οχημάτων της Αστυνομίας μέσα στο άλσος όχι μόνο δεν προστατεύει την υγεία των κατοίκων, αλλά αποτελεί κίνδυνο για την πρόκληση ατυχήματος σε έναν χώρο που κινούνται πεζοί» και απαίτησε να παρθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για να συνεχιστεί η ομαλή λειτουργία του άλσους.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s