Παρέλαβε τη βοήθεια ο Δήμος Δυτ. Σάμου και εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τη Νέα Σμύρνη

Ως «μία από τις μεγαλύτερες έως τώρα δωρεές τροφίμων», χαρακτήρισε σε ανακοίνωση του ο Δήμος Δυτικής Σάμου τη δωρεά που στάλθηκε από τον Δήμο Νέας Σμύρνης, για τους πληγέντες από το σεισμό κατοίκους του νησιού.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, τα είδη θα διανεμηθούν σε όλους τους έχοντες ανάγκη και στους 2 δήμους του νησιού. Ο Δήμος Δυτικής Σάμου ευχαριστεί τον Δήμο Νέας Σμύρνης, τον Δήμαρχο κ. Τζουλάκη Σταύρο , τον Αντιδήμαρχο κ. Ζαβό Αλέξανδρο και το Δημοτικό Συμβούλιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δήμου Δυτικής Σάμου αναφέρει:
«Μία από τις μεγαλύτερες έως τώρα δωρεές τροφίμων παρέλαβε ο Δήμος Δυτικής Σάμου.
Η δωρεά αυτή στάλθηκε από τον Δήμο Νέας Σμύρνης και η παραλαβή καθώς και ο διαχωρισμός εξ’ ημισείας των τροφίμων για τους πληγέντες και των δύο δήμων του νησιού έγινε στον οργανωμένο χώρο του Δήμου Δυτικής Σάμου.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον αποστολέα αυτής της δωρεάς , τον Δήμο Νέας Σμύρνης και συγκεκριμένα τον Δήμαρχο κ. Τζουλάκη Σταύρο, τον Αντιδήμαρχο κ. Ζαβό Αλέξανδρο που ανέλαβε την όλη οργάνωση καθώς και το Δημοτικό Συμβούλιο που αποφάσισε ομόφωνα και ομόθυμα για αυτή την έμπρακτη κίνηση προσφοράς και συμπαράστασης.
Η δωρεά των 12 παλετών με διάφορα είδη τροφίμων είναι ιδιαίτερης σημασίας μιας και μετά τον καταστροφικό σεισμό της 30ης Οκτώβρη και ενόψει των εορτών θα δοθούν στους συμπολίτες μας και θα στηρίξουν στο μέγιστο τα σεισμόπληκτα νοικοκυριά.
Πράξεις σαν αυτές ανακουφίζουν τις κοινωνικές ανάγκες, βοηθούν το δύσκολο έργο μας και αποδεικνύουν την σχέση αλληλεγγύης και συνεργασίας των δήμων.
Ευχαριστούμε από καρδιάς!!! Από το Δήμο Δυτικής Σάμου»

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s