ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ: Διαμαρτυρία των «Πανθήρων» για την καθυστέρηση ανέγερσης του Κλειστού Γυμναστηρίου

Σε νέα διαμαρτυρία προέβησαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Πανιωνίου «Πάνθηρες» για την καθυστέρηση της ανέγερσης του νέου Δημοτικού Κλειστού Γυμναστηρίου Νέας Σμύρνης. Αυτή τη φορά οι φίλοι του ιστορικού συλλόγου ανάρτησαν πανό ακριβώς απέναντι από το Δημαρχείο στο οποίο είχε αποδέκτες το Δήμο της Ν. Σμύρνης και την Περιφέρεια Αττικής, η οποία έχει αναλάβει την ανέγερση του νέου γηπέδου.

Το παλιό Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο της Νέας Σμύρνης, ξεκίνησε να κατεδαφίζεται το Φεβρουάριο 2019 από το Δήμο. Η κατεδάφιση ολοκληρώθηκε τον Σεπτέμβριο 2019 και παραδόθηκε στην Περιφέρεια ως οικόπεδο το Δεκέμβριο 2019. Έκτοτε, για έναν ολόκληρο χρόνο, τα έργα δεν έχουν ξεκινήσει και αυτό έχει δημιουργήσει προβληματισμό στους κατοίκους της Νέας Σμύρνης, αλλά και στους φιλάθλους του Πανιωνίου, αφού το Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο ήταν και θα είναι έδρα πολλών τμημάτων των κυανέρυθρων, προεξέχοντος του Μπάσκετ.

Παρά το γεγονός ότι το νέο Κλειστό δεν θα ανήκει στον Πανιώνιο αλλά θα φιλοξενείται εκεί μαζί με άλλες ομάδες της ευρύτερης περιοχής (και όχι μόνο), η δημιουργία του είναι ζωτικής σημασίας για τον σύλλογο, καθώς η έλλειψη χώρων για αγώνες ή προπονήσεις, έχει γεννήσει πολλά προβλήματα στην καθημερινότητα του. Γι αυτό υπάρχει και είναι απόλυτα δικαιολογημένο το ενδιαφέρον, αλλά και οι παρεμβάσεις των φιλάθλων του για το θέμα αυτό.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s