ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ: Θερμομετρήσεις στους μαθητές των σχολείων

Θερμομετρήσεις στους μαθητές των νηπιαγωγείων & δημοτικών σχολείων θα κάνει ο Δήμος Νέας Σμύρνης από τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου που επαναλειτουργούν τα σχολεία, όπως ενημέρωσε με ανάρτηση του ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Πολύδωρος Συρίγος.

«Με εντολή του Γραφείου Παιδείας του Δήμου μας,το βοηθητικό προσωπικό των σχολείων της πόλης μας,θα πραγματοποιησει θερμομετρήσεις σε όλους τους μαθητές Νηπιαγωγείων και Δημοτικών που θα εισέρχονται στα σχολεία , κατα την προσέλευσή τους ,την Δευτέρα 11.1.2021.
Οι θερμομετρήσεις θα επαναλαμβάνονται κάθε Δευτέρα. Λαμβάνουμε προληπτικά μέτρα ώστε να ξεφύγουμε από την πανδημία αλώβητοι. Σε αυτήν την πρόκληση,οργανωμένοι και μεθοδικοί θα ξεφυγουμε και θα βγούμε κερδισμένοι. Είμαστε σίγουροι ότι και αυτή η μάχη που δίνουμε θα είναι νικηφόρα!!!!»
αναφέρει ο κ. Συρίγος.

Όπως επίσης αναφέρει σε άλλη ανάρτηση του, έχουν ληφθεί και όλα τα απαραίτητα μέτρα καθαριότητας-απολύμανσης των σχολείων: «Με την επανέναρξη λειτουργίας των σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης προχωράμε σε γενική καθαριότητα όλων των Δημ. Σχολείων και Νηπιαγωγείων της πόλης μας. Παράλληλα οι υπάλληλοι καθαριότητας των σχολείων ελέγχονται με rapid tests και προγραμματισμένα ραντεβού στα Δημοτικά Ιατρεία».


Η ανάρτηση του κ. Συρίγου σχετικά με τις θερμομετρήσεις μαθητών:

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s