ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ: Μπήκαν οι υπογραφές για τη μεταστέγαση του Δημαρχείου

Το πρώτο βήμα για τη μεταφορά των υπηρεσιών του Δήμου, έγινε σήμερα με την υπογραφή της σύμβασης ενοικίασης των τριών ορόφων του κτιρίου που βρίσκεται επί της οδού Χρυσοστόμου Σμύρνης 2, ακριβώς στην είσοδο της πόλης. Πρόκειται για το εμβληματικό κτίριο, που είναι γνωστό στο ευρύ κοινό ως «ΜΙΝΕΤΤΑ», λόγω της μεγάλης επιγραφής που έχει στην κορυφή του.

Ο Δήμος Νέας Σμύρνης θα ενοικιάσει έναν χώρο χρήσης γραφείων επιφάνειας 1.380 τ.μ. και 215 τ.μ. βοηθητικών χώρων και θέσεων στάθμευσης.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Δήμου, οι χώροι που θα ενοικιαστούν διαθέτουν: «υψηλές προδιαγραφές υγιεινής, ασφάλειας, λειτουργικότητας και ψηφιακών υποδομών, γεγονός που εξασφαλίζει αυξημένες δυνατότητες και μεγαλύτερη ευελιξία για τις υπηρεσίες του Δήμου μας. Σκοπός μας είναι να λειτουργούμε ακόμα πιο ποιοτικά και γρήγορα, πάντα με γνώμονα την ταχύτερη και ορθότερη εξυπηρέτηση των δημοτών μας».

Και η ανακοίνωση καταλήγει, αναφέροντας τους λόγους που οδήγησαν τη δημοτική αρχή να λάβει την απόφαση αυτή: «Η ανεύρεση ενός κτιρίου κατάλληλου να φιλοξενήσει όλες τις υπηρεσίες του Δήμου μας είναι εδώ και πολλά χρόνια κύριο μέλημα της Δημοτικής Αρχής. Είναι γεγονός πως στο κέντρο της πόλης μας τέτοιο κτίριο δεν υπάρχει ούτε και μεγάλο οικόπεδο στο οποίο θα μπορούσε να ανεγερθεί ένα νέο δημαρχείο. Ως εκ τούτου ο Δήμος μας, που έχει ως κύριο μέλημά του την ασφάλεια του προσωπικού του και την σωστή εξυπηρέτηση των πολιτών, ακολουθεί την καλύτερη δυνατή λύση, δηλαδή την ενοικίαση ενός μεγάλου κτιρίου στην είσοδο της πόλης μας, δίπλα από το πάρκο Εθνικής Μνημοσύνης».

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s