ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ: Διανομή ειδών πρώτης ανάγκης σε δικαιούχους ΤΕΒΑ

Την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου, στο πάρκο της οδού Σταδίου, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η διανομή ειδών πρώτης ανάγκης, νωπών προϊόντων, μακράς διάρκειας και καθαριότητας σε δικαιούχους του επισιτιστικού προγράμματος ΤΕΒΑ.

Οι δικαιούχοι ειδοποιήθηκαν με γραπτό μήνυμα και κλείσθηκε προκαθορισμένο ραντεβού για την αποφυγή συγχρωτισμού. Τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα από τον ΕΟΠΥ μέτρα προφύλαξης covid-19, αποστάσεις, μάσκες, αντισηπτικών κ.λ.π.

Στη διανομή των αγαθών παρευρέθηκαν η Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Αττικής Δήμητρα Νάνου, ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Παναγιώτης Γιατζίδης και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Νέας Σμύρνης Γιώργος Ιωακειμίδης.

Η υλοποίηση της δράσης έγινε από το προσωπικό της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης του Δήμου Νέας Σμύρνης, το οποίο φρόντισε να διεξαχθεί η διαδικασία άψογα και να εξυπηρετηθούν οι πολίτες κατά τον καλύτερο τρόπο. Οι υπεύθυνοι της δράσης εξέφρασαν τα συγχαρητήρια τους, τόσο στο προσωπικό της Κοινωνικής Υπηρεσίας, όσο και στους πολίτες για την τήρηση των μέτρων προστασίας.

Η διαδικασία διανομής τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης έγινε σε 9.695 ωφελούμενους (5.365 αιτήσεις) των Δήμων της Π.Ε Νοτίου Τομέα Αθηνών, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ). Οι τελευταίες διανομές έγιναν τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου στο Δήμο Γλυφάδας.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης ανέφερε σε δηλώσεις του για το πρόγραμμα:

«Κανένας πολίτης δεν πρέπει να νιώθει μόνος σ΄αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Η Περιφέρεια Αττικής θα συνεχίσει να στηρίζει έμπρακτα κάθε ευάλωτο συνάνθρωπό μας. Είναι ηθική μας υποχρέωση και απόλυτη προτεραιότητά μας. Σ’ αυτό το πλαίσιο στόχος μας να απορροφήσουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερα ποσά για τους πολίτες της Αττικής που έχουν ανάγκη και να τα αξιοποιήσουμε με γρήγορες διαδικασίες».

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s