Ανοίγει και πάλι τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου η Δημοτική Βιβλιοθήκη Νέας Σμύρνης

Επανέρχεται σε λειτουργία η Δημοτική Βιβλιοθήκη της Νέας Σμύρνης, η οποία παρέμενε κλειστή λόγω των μέτρων κατά της πανδημίας. Η Βιβλιοθήκη θα λειτουργεί μόνο για δανεισμό βιβλίων, καθώς το αναγνωστήριο και η αίθουσα με τους Η/Υ θα παραμείνουν κλειστά.

«Εδώ είμαστε! Ολάνθιστοι στο κρύο και έτοιμοι να σας υποδεχθούμε. Τη Δευτέρα 1η Φεβρουαρίου η Βιβλιοθήκη ανοίγει τις πόρτες της και σας περιμένει», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Δημοτική Βιβλιοθήκη.

Και η ανακοίνωση συνεχίζει: «Ισχύει το υπάρχον ωράριο: καθημερινές και Σάββατο 9:00-14:00 θα σας κρατάμε την καλύτερη συντροφιά. Οι αίθουσες των αναγνωστηρίων και των Η/Υ δεν θα διατίθενται στο κοινό, προς φύλαξη όλων μας. Η δανειστική λειτουργία της Βιβλιοθήκης θα τελείται ως ήδη γνωρίζετε: δύο βιβλία για διάστημα 25 ημερών και δικαίωμα παράτασης αυτού για 10 ημέρες επιπλέον. Παρακαλούμε θερμά να τηρείτε τα μέτρα προστασίας. Με μασκούλες και λίγη υπομονή θα εξυπηρετηθείτε όλες και όλοι. Η προσέλευση θα γίνεται ανά δύο άτομα. Με το καλό θα ευχηθώ, να ανοίξουμε τον μήνα μαζί».

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s