Την άμεση παρέμβαση της Επιτροπής Φροντίδας Αδέσποτων Ζώων του Δήμου Νέας Σμύρνης, προξένησαν καταγγελίες πολιτών για ένα άρρωστο σκύλο, ο οποίος βρισκόταν παραμελημένος από τους ιδιοκτήτες του σε οικία της Νέας Σμύρνης.
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Δήμου: «Η 5μελής Επιτροπή Φροντίδας των Αδέσποτων ζώων του Δήμου Νέας Σμύρνης μετά από παράπονα δημοτών απομάκρυνε σήμερα από τους ιδιοκτήτες του σκυλί ράτσας pitbull που παρουσιάζει σοβαρή ασθένεια. Με τη συνδρομή και των φιλοζωικών σωματείων του Δήμου μας θα του γίνουν εξετάσεις και θεραπεία και ακολούθως θα αναζητηθεί νέα οικογένεια που θα το αγαπήσει και θα το φιλοξενήσει.
Παρούσες στην όλη διαδικασία ήταν η Πρόεδρος της 5μελούς κα Κλαίρη Δεληγιάννη, η κα Βίκυ Χρήστου από τη φιλοζωική <Αδεσποτολόγιο> και μέλος της πενταμελούς, η οποία ανέλαβε να μεταφέρει το σκύλο με το αυτοκίνητό της στο γιατρό, και η φιλόζωη κυρία Πέννυ Βασιλείου».