Τηλεδιάσκεψη Δήμου Ν. Σμύρνης, Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και Εμπορικού Συλλόγου Ν. Σμύρνης

Τηλεδιάσκεψη με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους επαγγελματίες της Νέας Σμύρνης πραγματοποιήθηκε σήμερα ανάμεσα στο Δήμο Νέας Σμύρνης, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών και τον Εμπορικό Σύλλογο Νέας Σμύρνης.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν πολλά «καυτά» θέματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες λόγω της πανδημίας και της ύφεσης που έχει φέρει στην αγορά. Ειδικότερα μεταξύ των πολλών θεμάτων, συζητήθηκαν:

1. Η δωρεάν δημιουργία e-shop και site για τους επαγγελματίες του Δήμου Νέας Σμύρνης που είναι μέλη του ΕΕΑ.

2. Η δωρεάν παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών από φοροτεχνικούς, εργατολόγους, νομικούς του ΕΕΑ προς κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση της πόλης μας.

3. Η δωρεάν κατάρτιση δεξιοτήτων για τους επαγγελματίες του Δήμου μας μέσω του προγράμματος «Προώθηση της Ανάπτυξης Δεξιοτήτων και της Προσαρμοστικότητας του Ανθρώπινου Δυναμικού στους Τομείς της Περιφερειακής Στρατηγικής Έξυπνης Εξειδίκευσης»

4. Η συνεργασία και η παροχή μελέτης για τη δημιουργία Τοπικού Αναπτυξιακού Σχεδίου (City branding).

5. Ενημερωτικές εκδηλώσεις για επίκαιρα θέματα.

6. Δωρεάν τηλε-εκπαιδεύσεις από κορυφαίους εισηγητές ανά κλάδο για τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις του Δήμου μας.

7. Συμμετοχή από κοινού σε προγράμματα όπως το Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου που ήδη τρέχει.

Στη συνάντηση συμμετείχαν από την πλευρά του Δήμου ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης Σταύρος Τζουλάκης, ο Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας & Δημοτικής Περιουσίας Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, από πλευράς του Ε.Ε.Α. ο Πρόεδρος Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, οι Αντιπρόεδροι Νίκος Γρεντζέλος και Ηλίας Μάνδρος, το μέλος του Δ.Σ. Αθανάσιος Λιάγκας και ο σύμβουλος διοίκησης Γιώργος Χιονίδης. Στην συνάντηση συμμετείχε και ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Νέας Σμύρνης Πάρις Παπαβασιλείου.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Δήμου: «Οι εκπρόσωποι του Δήμου Νέας Σμύρνης ευχαρίστησαν τον Πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Χατζηθεοδοσίου για την διάθεση υποστήριξης και ενίσχυσης της τοπικής επιχειρηματικότητας. Ο προγραμματισμός και η οργάνωση των σχετικών δράσεων αποτελεί το επόμενο βήμα σε αυτή τη συνεργασία».

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s