Παράδοση ηλεκτρονικών υπολογιστών σε Νηπιαγωγεία του Δήμου Ν. Σμύρνης

Ο Δήμος Νέας Σμύρνης παρέδωσε σήμερα 20 ανακατασκευασμένους Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές σε Νηπιαγωγεία της πόλης. Η δράση έγινε από τους Αντιδημάρχους Παιδείας Πολύδωρο Συρίγο και Καθαριότητας Γιώργο Κρικρή, σε συνεργασία με την «Free Recycle» την εταιρεία που ως γνωστό παραλαμβάνει προς ανακύκλωση όλες τις παλιές μη χρησιμοποιούμενες ηλεκτρικές/ηλεκτρονικές συσκευές από το σπίτι μας.

Ο κ. Συρίγος σε ανάρτηση του αναφέρει για τη δράση:
«Σε μία συμβολική όσο και ουσιαστική κίνηση προχωρήσαμε σήμερα ,εφαρμόζοντας στην πράξη το πρόγραμμα της ανακύκλωσης στην εκπαιδευτική μας κοινότητα. Η εταιρία free recycle παραχώρησε 20 ανακατασκευασμένους, πλήρως λειτουργικούς ηλ.υπολογιστές, στο τμήμα παιδείας της πόλης μας. Σε απόλυτη συμφωνία με τον Αντιδήμαρχο καθαριότητας Γ.Κρικρή εξοπλίζουμε τα Νηπιαγωγεία της πόλης μας με τους νέους ηλεκτρονικούς εξοπλισμούς. Η ανακύκλωση είναι υποχρέωση όλων μας. Reduce, reuse, recycle!!! Ευχαριστούμε τους πολίτες που ενισχύουν την ανακύκλωση. Παροτρύνουμε μαθητές και γονείς να γίνουν αρωγοί της προσπάθειας. Πληροφορηθείτε για την δράση ανακύκλωσης ηλ.συσκευών του Δήμου μας».

Ο κ. Κρικρής σε ανάρτηση του αναφέρει:
«Παραδώσαμε 20 υπολογιστές σε νηπιαγωγεία της πόλης μας ώστε να συνεχιστεί απρόσκοπτα η τηλεκπαίδευση. Η εταιρεία Free-Recycle ανακατασκεύασε τον εξοπλισμό που είχε παραλάβει από πολίτες και εταιρείες της Νέας Σμύρνης. Η παρουσία του εκπαιδευτικού,ειδικά στις μικρές ηλικίες είναι αναντικατάστατη ωστόσο με αυτή την κίνηση διαδίδουμε το μήνυμα της επαναχρησιμοποίησης».

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s