Προσλήψεις γιατρών & υγειονομικού προσωπικού στον δήμο Νέας Σμύρνης

Την πρόσληψη γιατρών & υγειονομικού προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου διάρκειας 8 μηνών, διαφόρων ειδικοτήτων προκειμένου να αντιμετωπισθούν οι πρόσκαιρες και κατεπείγουσες ανάγκες υποβοήθησης της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης του Δήμου Νέας Σμύρνης για τη στήριξη των ευάλωτων και ευπαθών κοινωνικών ομάδων καθώς και για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού προκειμένου να εξασφαλιστεί η προστασία της υγείας των πολιτών, ανακοίνωσε ο Δήμος Νέας Σμύρνης. Πρόκειται για 5 γιατρούς, 1 φαρμακοποιό και 2 άτομα γενικών καθηκόντων.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται από την Πέμπτη 18.02.2021 έως και το Σάββατο 20.02.2021 να συμπληρώσουν την σχετική αίτηση, και να την υποβάλουν μετά των συνημμένων δικαιολογητικών ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ στο e-mail: dioik@neasmyrni.gr.

Η αίτηση συμμετοχής που θα υποβληθεί ηλεκτρονικά, πρέπει απαραιτήτως να είναι ευανάγνωστη και να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν θα γίνονται δεκτές. 

Ο Δήμος Νέας Σμύρνης με Απόφαση Δημάρχου θα προσλάβει το προσωπικό με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου διάρκειας από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης και για οχτώ (8) μήνες, από τους υποψηφίους που θα έχουν υποβάλλει αίτηση μέσα στο χρονικό όριο των ημερών που ορίζει η παρούσα Ανακοίνωση.

Προσληφθέντες που αποχωρούν πριν από την λήξη της σύμβασής τους, αντικαθίστανται από άλλους Υποψηφίους.

Σε κάθε περίπτωση οι υποψήφιοι που προσλαμβάνονται λόγω αντικατάστασης παραιτηθέντων, απασχολούνται για το υπολειπόμενο, κατά περίπτωση χρονικό διάστημα και μέχρι συμπληρώσεως της εγκεκριμένης διάρκειας της σύμβασης εργασίας ορισμένου χρόνου.

Δείτε εδώ την προκήρυξη

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s