ΚΛΕΙΣΤΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ: Κατέθεσε δικαιολογητικά ο ανάδοχος για την υπογραφή σύμβασης με την Περιφέρεια

Θετικές είναι οι εξελίξεις για την πορεία της ανέγερσης του νέου Κλειστού Γυμναστηρίου της Νέας Σμύρνης, η οποία καθυστερεί να ξεκινήσει για πάνω από 1 χρόνο. Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Σταύρος Τζουλάκης στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο, η ανάδοχος εταιρεία απάντησε στην πρόσκληση της Περιφέρειας και απέστειλε, τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου, τα επικαιροποιημένα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την υπογραφή της σύμβασης.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως ο ανάδοχος δηλώνει παρόν για το έργο και επιθυμεί να το υλοποιήσει. Η Περιφέρεια Αττικής, μετά την εξέταση αυτών των δικαιολογητικών, θα καλέσει τον ανάδοχο να υπογράψουν και έτσι η πολυαναμενόμενη ανέγερση του νέου Κλειστού να ξεκινήσει.

Το έργο έχει αποτελέσει πεδίο έντονης πολιτικής αντιπαράθεσης τα τελευταία 2 χρόνια (η κατεδάφιση του παλιού Κλειστού είχε ξεκινήσει τον Φεβρουάριο 2019) και απασχολεί επίσης έντονα την κοινή γνώμη της Ν. Σμύρνης, καθώς και τους φιλάθλους του Πανιωνίου, αφού η ιστορική ομάδα στεγάζει πολλά τμήματα της στο γήπεδο αυτό.

Σχετική ανακοίνωση έγινε και από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Νέας Σμύρνης:

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s