Συνεργασία Δήμου Νέας Σμύρνης και Αστυνομίας για την κακοποίηση ζώων

Τα πρόσφατα περιστατικά με φόλες σε δρόμους της Νέας Σμύρνης, προξένησαν την αντίδραση του Δήμου, ο οποίος ζήτησε τη συνδρομή της Αστυνομίας για να διερευνήσει την υπόθεση.

Όπως ανακοίνωσε ο Δήμος Ν. Σμύρνης: «Η Υπεύθυνη του Δήμου μας για τα Αδέσποτα και Δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς Κλαίρη Δεληγιάννη, αμέσως μόλις ενημερώθηκε για το συμβάν με τις φόλες στην Ομήρου και την Ικονίου, ήρθε σε επαφή με τον Διοικητή του Α.Τ. Νέας Σμύρνης κ. Σκουτέλα και του ανέφερε το περιστατικό. Ο Διοικητής ενήργησε άμεσα. Κλιμάκιο του Α.Τ. Νέας Σμύρνης βρέθηκε στα σημεία του θανάτου αδέσποτων ζώων επί των οδών Ικονίου και Ομήρου και ερεύνησε το περιστατικό. Μίλησε με κατοίκους της περιοχής, αναζήτησε στοιχεία και συνεχίζει να ερευνά το περιστατικό. Το Α.Τ. καλεί όποιον έχει κάποια πληροφορία να επικοινωνήσει ανώνυμα στο 2109374611 και 2109374612».

Στην ανακοίνωση του Δήμου επίσης υπάρχει η σαφέστατη καταδίκη του περιστατικού: «Δυστυχώς και στην πόλη μας, πολύ συχνά, κάποιοι ασυνείδητοι συμπολίτες μας ρίχνουν αυτοσχέδιες φόλες σε διάφορους δρόμους με αποτέλεσμα να βρίσκουμε νεκρά ζωάκια. Αυτή είναι μια απαράδεκτη ενέργεια και πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα. Υπενθυμίζουμε ότι ο νόμος πλέον προβλέπει τόσο ποινικές όσο και διοικητικές κυρώσεις για τους παραβάτες κακοποίησης ζώων. Η κακοποίηση των ζώων αποτελεί μάλιστα αυτεπάγγελτα διωκόμενο έγκλημα».

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s