ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Προκηρύχθηκαν οι εκλογές για 19 Απριλίου

Οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ. οι οποίες είχαν αναβληθεί λόγω της πανδημίας, θα διεξαχθούν τελικά τη Δευτέρα 19 Απριλίου. Το πρωτόγνωρο είναι η διεξαγωγή με ηλεκτρονικό τρόπο, η οποία θα γίνει για πρώτη φορά στη ιστορία του συλλόγου, λόγω των ειδικών συνθηκών που επικρατούν στη χώρα μας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ιστορικού συλλόγου:

«Το Δ.Σ. Πανιωνίου Γ.Σ.Σ. με την από 12/3/2021 απόφασή του, έχοντας υπόψη του το Νόμο 4778/2021 (άρθρο 45) και τις υγειονομικές συνθήκες της πανδημίας, ομόφωνα αποφάσισε τη διεξαγωγή των αρχαιρεσιών (που είχαν αρχικώς προγραμματιστεί για την 9-12-2020 και αναβλήθηκαν) τη Δευτέρα 19/4/2021 και ώρα 12:00 έως 18.00 μ.μ., με ηλεκτρονικά μέσα. Ειδικότερα η ψηφοφορία θα διεξαχθεί, όπως ο νόμος ορίζει, μέσω ειδικού πληροφοριακού συστήματος  με την ονομασία «ψηφιακή κάλπη ΖΕΥΣ».

Ο ορισμός της Εφορευτικής Επιτροπής για τη διενέργεια των αρχαιρεσιών και όλες οι σχετικές  διαδικασίες της ψηφοφορίας θα υλοποιηθούν σύμφωνα με το Ν. 4778/2021 (άρθρο 45), το Ν.2725/99) όπως αυτός ισχύει σήμερα (Ν. 4726/2020), τις σχετικές Υπουργικές Αποφάσεις και εγκυκλίους που έχει εκδώσει το Υπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού και τα συναρμόδια Υπουργεία και το καταστατικό του Συλλόγου.

Σημειώνεται ότι θα ακολουθήσουν νεότερες ανακοινώσεις που θα αφορούν στο δικαίωμα ψήφου, στις υποψηφιότητες, μαζί με αναλυτικές οδηγίες για την ηλεκτρονική διεξαγωγή της ψηφοφορίας, καθώς και όλα τα σχετικά θέματα, όπως ο Νόμος ορίζει.

Το Δ.Σ. του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ.»

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s