Νέα σημαντική πρωτοβουλία από τον «Αργολικό» της Νέας Σμύρνης

Άλλη μία πρωτοβουλία αλληλεγγύης και δράσης από τον «Αργολικό» της Νέας Σμύρνης. Στο κατάστημα τοποθετήθηκε ο «Κουμπαράς της We4All» με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων τα οποία θα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τη φύτευση νέων δέντρων.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση έναρξης της δράσης: «Με πολλή χαρά εγκαινιάσαμε στο κατάστημα μας, τον κουμπαρά της We4all.

Η αλήθεια είναι ότι για τα καταστήματα εστίασης η πλήρης κατάργηση και αντικατάσταση των πλαστικών συσκευασιών είναι πολλές φορές μια δύσκολη διαδικασία. Καθώς λοιπόν εμείς ΑΚΟΜΑ δεν έχουμε καταφέρει να δώσουμε ολοκληρωτική λύση σ’ αυτό το τόσο σημαντικό ζήτημα, αποφασίσαμε και δεσμευόμαστε να φυτεύουμε μέσω της 𝐖𝐞𝟒𝐚𝐥𝐥 𝟏𝟎𝟎 δέντρα ετησίως.

Δε θα ήταν το ίδιο σημαντικό ωστόσο αν αποκλείαμε τους πελάτες μας από την κίνηση αυτή. Γι αυτό λοιπόν, θα υπάρχει κουμπαράς στο ταμείο του καταστήματος όπου ο κάθε πελάτης θα μπορεί να προσφέρει όταν, εάν και ό,τι επιθυμεί, με σκοπό το ποσό του κουμπαρά που θα συγκεντρωθεί, να αυξήσει τον αριθμό των 100 δέντρων!

Έτσι, γινόμαστε πιο πράσινοι ενισχύοντας ομάδες που το αξίζουν, αλλά και δίνοντας την ευκαιρία στον καθένα από εμάς να προβληματιστεί, να σκεφτεί και να δράσει ! Και ελπίζουμε ιδανικά σε μια μέρα που τα 𝟏𝟎𝟎+ δεντράκια μας θα φυτευτούν απ’ όλους μαζί παρέα!!!

ΥΓ. Στο κατάστημά μας πλέον θα υπάρχει ενημερωτικό υλικό για κάθε δράση του παραπάνω οργανισμού!»

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s