ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ: «Ένας χρόνος πανδημίας – Τι μας δυσκόλεψε και τι μας βοήθησε»

Η Τοπική Ομάδα Προαγωγής της Ψυχικής Υγείας (Τ.Ο.Π.Ψ.Υ.) του Δήμου Νέας Σμύρνης πραγματοποίησε τη Δευτέρα 12 Απριλίου, Διαδικτυακή Ημερίδα με θέμα «Ένας χρόνος πανδημίας covid-19: Τι μας δυσκόλεψε και τι μας βοήθησε».

Οι ειδικοί επιστήμονες, Νίκος Ρωμανάκης, Επιστημονικός υπεύθυνος του Κέντρου Ημέρας της Ε.Κ.Ψ. «Π. Σακελλαρόπουλος», ο κ. Γιάννης Χρυσόπουλος, Επιστημονικός Υπεύθυνος του Κέντρου Ημέρας Άνοδος και οι Ψυχολόγοι Έφη Γέρου, Κασσιανή Βρεττού, με εισηγήσεις τους ανέπτυξαν διεξοδικά το θέμα δίνοντας παράλληλα και τις απαραίτητες διευκρινήσεις και απαντήσεις σε ερωτήματα και τοποθετήσεις των συμμετεχόντων. Τον συντονισμό της όλης διαδικασίας επιμελήθηκε ο Ψυχολόγος, Ψυχοθεραπευτής και Επιστημονικός Υπεύθυνος στο «Βήμα κοινό» Αντώνης Κατσαμάγκος.

Στην ημερίδα συμμετείχαν και στελέχη της Δ/νσης Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης του Δήμου Ν. Σμύρνης, καθώς και ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης και Κοινωνικός Λειτουργός, Γιώργος Ιωακειμίδης.

Ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης  Παναγιώτης Γιατζίδης στην ομιλία του ανέφερε μεταξύ άλλων: «Είναι πολύ σημαντικός ο ρόλος της Τ.Ο.Π.Ψ.Υ. και της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου ειδικά σήμερα λόγω της πανδημίας covid-19 και δίνω την υπόσχεση ότι στο άμεσο μέλλον θα πραγματοποιηθούν και άλλες Ημερίδες με ψυχοκοινωνική θεματολογία. Η Κοινωνική Υπηρεσία με τις Δομές και τις Κοινωνικές Δράσεις της είναι δίπλα στον πολίτη καθημερινά πάντοτε με γνώμονα την ψυχοκοινωνική του υποστήριξη».

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s