ΣΤΑΘΗΣ ΚΟΥΠΑΣ: «Πλεόνασμα 518.000 ευρώ για το 2020 στο Δήμο Ν. Σμύρνης»

Με ανάρτηση του ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Νέας Σμύρνης, Στάθης Κούπας, έκανε γνωστό τον Ταμειακό Απολογισμό του έτους 2020.

Ο κ. Κούπας αναλυτικά αναφέρει τα εξής:

«Είμαι στην ευχάριστη θέση, ως Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Πρόεδρος της Οικ. Επιτροπής να παρουσιάσω σήμερα στο Σώμα-και μέσω αυτού στους Δημότες-τον Ταμειακό Απολογισμό της χρήσης 2020 στον οποίο καταγράφεται θετικό αποτέλεσμα 518 χιλιάδες ευρώ»
Με αυτά τα λόγια ξεκίνησα την τοποθέτηση μου στο Δημ. Συμβούλιο την Τετάρτη 28/4/2021.- Παρά τον ορυμαγδό του 2020 με υστέρηση εσόδων από πάσης φύσεως πηγές, με αναστολές πληρωμών, μειώσεις ανταποδοτικών και άλλων τελών, με αντικειμενική αδυναμία εισπράξεων και συγχρόνως αύξηση όλων των δαπανών, που αφορούν Κοινωνικές Δομές, τις αυξημένες ανάγκες Καθαριότητας στην πόλη και τα Σχολεία, τις προμήθειες για την τηλεκπαίδευση και την τηλεργασία ο ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ στάθηκε όρθιος!!!
– Έγινα «κακός» ακόμη και με Συναδέλφους Αντιδημάρχους ενίοτε δε, με Τμηματάρχες και Διευθυντές των Υπηρεσιών! Με «κρέμασαν στα μανταλάκια «οι συνδικαλιστές του Σωματείου Εργαζομένων!! ΕΠΕΛΕΞΑ όμως ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ άλλη μια φορά να είμαι ωφέλιμος και χρήσιμος προς τον ΔΗΜΟ, που οι δημότες με έστειλαν να υπηρετώ κι όχι κατ΄ ανάγκην «ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΣ» και «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΣ» Και οφείλω να πω ότι Συμπαραστάτη και Συνεργάτη στην όλη προσπάθεια είχα τον ίδιο το Δήμαρχο Σταύρο Τζουλάκη.
– ΄Ετσι λοιπόν ο ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ, μπορεί να ατενίζει την επόμενη μέρα με αισιοδοξία για την πόλη και την ποιότητα ζωής των κατοίκων, ώστε να συνεχίσει να εγγυάται την ύπαρξη «κυψελών» αμιγούς κατοικίας, που υπάρχουν σε όλες τις γειτονιές της πόλης μας, αλλά και την αποτροπή των πρωτόγνωρων φαινομένων αναταραχής, όπως αυτά που συνέβησαν στο πρόσφατο παρελθόν.
Υ.Γ. ΘΑ ήταν παράλειψη μου, ως Αυτοδιοικητικού, αν δεν υπογραμμίσω με έμφαση την αρωγή της Κεντρικής Κυβέρνησης, σε όλη αυτή την προσπάθεια, αυξάνοντας τις επιχορηγήσεις προς τους ΔΗΜΟΥΣ.ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ δε τον αρμόδιο Υπουργό Εσωτερικών ΤΑΚΗ ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟ, που για τη Νέα Σμύρνη η αύξηση ξεπέρασε το 30% της επιχορήγησης των προηγουμένων ετών.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s