ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ: 3η διανομή τροφίμων & ειδών πρώτης ανάγκης για το 2021

Με  επιτυχία πραγματοποιήθηκε, στο πάρκο της οδού Σταδίου στη Νέα Σμύρνη, η 3η για το 2021 διανομή τροφίμων, νωπών προϊόντων μακράς διάρκειας, ειδών καθαριότητας και ειδών πρώτης ανάγκης, σε δικαιούχους του επισιτιστικού προγράμματος ΤΕΒΑ.

Με τη δράση αυτή ωφελήθηκαν άνω των 600 οικογενειών τηρουμένων όλων των προβλεπόμενων μέτρων προφύλαξης για την covid-19, αποστάσεις, μάσκες, χρήση αντισηπτικών κ.λ.π.

Στη δράση παρευρέθησαν: Η Αντιπεριφερειάρχης Νότιου Τομέα Αττικής Δήμητρα Νάνου ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης  Παναγιώτης Γιατζίδης και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης Γιώργος Ιωακειμίδης.

Ο κ. Γιατζίδης σε δηλώσεις του ανέφερε: «Οι πολίτες εξυπηρετήθηκαν άψογα και με απόλυτη τάξη, με το προσωπικό της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας να δίνει τον καλύτερο εαυτό του. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους, πολίτες και υπαλληλικό προσωπικό και πολύ σύντομα θα πραγματοποιηθεί και άλλη τέτοια δράση αλληλεγγύης προς όφελος των πολιτών».

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s