ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ: Συνάντηση φιλόζωων με την Αντιδήμαρχο Κλαίρη Δεληγιάννη

Το απόγευμα της Δευτέρας 24 Μαΐου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση φιλόζωων της περιοχής που βρίσκεται γύρω από το Πάρκο Σκύλων της «Δεξαμενής», με την Αντιδήμαρχο και Υπεύθυνη του Γραφείου Αστικής Πανίδας Κλαίρη Δεληγιάννη.

Η ενημέρωση από το Γραφείο Τύπου του Δήμου, αναφέρει: «Έναν γόνιμο και εποικοδομητικό διάλογο είχαν χθες το απόγευμα στο πάρκο της Δεξαμενής η Αντιδήμαρχος και Υπεύθυνη του Γραφείου Αστικής Πανίδας Κλαίρη Δεληγιάννη και φιλόζωοι, ιδιοκτήτες σκύλων της περιοχής. Συζητήθηκαν τρόποι βελτίωσης του πρώτου πάρκου σκύλων της πόλης μας προκειμένου να γίνει καλύτερη αφενός η ψυχαγωγία των σκύλων και αφετέρου η ζωή των περίοικων. Η συνάντηση αυτή ήταν μόνο η αρχή. Εφεξής σε τακτά χρονικά διαστήματα, σε συγκεκριμένη μέρα και ώρα, η Αντιδήμαρχος και οι φιλόζωοι της πόλης μας θα συζητούν τα προβλήματα που τους απασχολούν καθώς και τρόπους τόνωσης του φιλοζωικού αισθήματος».

Να σημειώσουμε ότι το συγκεκριμένο Πάρκο Σκύλων, έχει βρεθεί στο στόχαστρο ορισμένων κατοίκων οι οποίοι κατέθεσαν προσφυγή και ζητούν να κλείσει. Η κίνηση αυτή προξένησε με τη σειρά της αντιδράσεις από άλλους κατοίκους που είναι φιλόζωοι και επιθυμούν τη λειτουργία του πάρκου.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s