Επίσκεψη Θεοδωρικάκου στο γήπεδο του Πανιωνίου ΓΣΣ

Το γήπεδο του Πανιωνίου επισκέφθηκε την Τρίτη 23 Μαΐου το πρωί, ο βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Ο τέως Υπουργός Εσωτερικών, είχε εγκρίνει επιχορήγηση 600.000 ευρώ για έργα εκσυγχρονισμού του Σταδίου Πανιωνίου Γυμναστικού Συλλόγου Σμύρνης, μέσω του «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ 2». Ο Τάκης Θεοδωρικάκος επισκέφθηκε το γήπεδο και ενημερώθηκε από τον δήμαρχο Σταύρο Τζουλάκη και τον πρόεδρο του Πανιωνίου ‘Αρη Μισαηλίδη, για την πορεία των εργασιών.

Το έργο προβλέπει αλλαγή καθισμάτων στις εξέδρες των θυρών 1,2,3, στεγανοποίηση, δημιουργία υποδομών για στίβο, judo, και volley. Ο Δήμος Νέας Σμύρνης θα συμβάλλει επίσης με το ποσό των 185.000 ευρώ, ανεβάζοντας το συνολικό κόστος του έργου σε 785.000 ευρώ.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο τ. υπουργός Εσωτερικών είχε την ευκαιρία, να συνομιλήσει με αθλητές και προπονητές, σχετικά με την προετοιμασία τους για τις μεγάλες διοργανώσεις του καλοκαιριού.

«Ένα έργο πνοής για τους πολίτες»

«Όλοι γνωρίζουν, τη σημασία που έχει για τη Νέα Σμύρνη, το γήπεδο του Πανιωνίου. Αυτό το αθλητικό στάδιο, αναμορφώνεται και θα δώσει πνοή στην πόλη και πρόσβαση σε χιλιάδες ανθρώπους και αθλητές, να γυμναστούν σε κατάλληλες συνθήκες και με ασφάλεια. Είμαστε δίπλα στους νέους ανθρώπους, είμαστε δίπλα στους πολίτες και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση με έργα και πράξεις» δήλωσε ο   κ. Θεοδωρικάκος.

Ο πρωταθλητής του δεκάθλου Παναγιώτης Μαντής και ο προπονητής επί κοντώ Ανδρέας Τσώνης συνομιλούν με τον κ. Θεοδωρικάκο, τον Δήμαρχο Ν. Σμύρνης κ. Τζουλάκη και τον Πρόεδρο του Πανιωνίου ΓΣΣ κ. Μισαηλίδη

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s