ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ: Πραγματοποιήθηκαν δωρεάν rapid-test στα Δημοτικά Ιατρεία της πόλης

Τα Δημοτικά Ιατρεία του Δήμου Ν. Σμύρνης σε συνεργασία με το ΚΕΠ Υγείας διοργάνωσαν rapid test στις εγκαταστάσεις τους  (Αρτάκης  76- 78) , προκειμένου να καλύψουν με την δράση αυτή τις ανάγκες των κατοίκων της  Άνω  Ν  Σμύρνης .

Tα  rapid test έγιναν από εξειδικευμένο Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό της Περιφέρειας Αττικής τηρούμενων όλων των προβλεπόμενων μέτρων προστασίας και ασφάλειας έναντι της covid 19 τόσο για τους κατοίκους όσο και για τους εργαζόμενους .

Ο Εντεταλμένος Δημοτικός  Σύμβουλος Κοινωνικής  Πολιτικής  και Αλληλεγγύης Παναγιώτης Γιατζίδης δήλωσε: «Πραγματοποιήσαμε rapid test για πρώτη φορά στα Δημοτικά Ιατρεία του Δήμου Ν Σμύρνης. Έχει  ιδιαίτερο συμβολισμό η επιλογή των Δημοτικών Ιατρείων για την διεξαγωγή των rapid test,διότι επιδιώκουμε να γίνει γνωστή η πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας που παρέχουν  σε συνεργασία με το ΚΕΠ Υγείας και  παράλληλα να καλύψουμε τις ανάγκες των κατοίκων αυτής της περιοχής. Στο μέλλον θα πραγματοποιήσουμε στα Δημοτικά Ιατρεία και άλλες δράσεις κοινού ενδιαφέροντος προάγοντας πάντοτε την προϋπόθεση και την πρόληψη  της υγείας των πολιτών».   

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s