Ανακοίνωση της παράταξης «Νέα Σμύρνη – Ποιότητα Ζωής» για το νέο Κλειστό

Ο Δημοτικός συνδυασμός «ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ -ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ – Γ.ΚΟΥΤΕΛΑΚΗΣ», με αφορμή την υπογραφή της σύμβασης για την ανέγερση του νέου Κλειστού Γυμναστηρίου Νέας Σμύρνης, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ -ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ -Γ.ΚΟΥΤΕΛΑΚΗΣ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΑΝΕΓΕΡΣΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ

Χαιρετίζουμε την υπογραφή της Σύμβασης Ανέγερσης του Νέου Κλειστού Βιοκλιματικού Γυμναστηρίου 3500 θέσεων της πόλης μας. Θεωρούμε τη χθεσινή μέρα πολύ καλή για το αύριο της πιο σημαντικής αθλητικής πόλης της χώρας.

Ένα έργο μεγάλης προστιθέμενης αθλητικής αξίας που τα τελευταία δύο χρόνια πέρασε από πολλές στενωπούς και δυσκολίες, με αστοχίες και λανθασμένους χειρισμούς, ευτυχώς είχε αίσιο τέλος,τουλάχιστον σε ό,τι αφορά την έναρξη κατασκευής του.

Αυτή την καλή μέρα για την πόλη μας και το έργο, αφήνουμε στην άκρη τις αποτιμήσεις των χειρισμών που έθεσαν σε κίνδυνο την κατασκευή του… και χαιρόμαστε μαζί με τους πολίτες για την ευτυχή κατάληξη του.

Ευχαριστούμε τον Γιάννη Σγουρό που είναι αυτός που ως Περιφερειάρχης το 2010 το ενέταξε στα εκτελεστέα έργα της Περιφέρειας Αττικής και «κλείδωσε» τη χρηματοδότηση του με 17,5 εκ ευρώ, προ της εκπτώσεις που έλαβε κατά την δημοπράτηση του.

Ευχαριστούμε τον Περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη και την Αντιπεριφερειάρχη Δ. Νάνου για τις προσπάθειες τους να κρατήσουν «μέσα» στο έργο τον ανάδοχο και να το οδηγήσουν σε υπογραφή σύμβασης.

Ευχόμαστε να ξεκινήσουν γρήγορα οι εργασίες Ανέγερσης…και να τελειώσουν σε χρόνο λογικό για το μέγεθος του έργου.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s