Δωρεάν προγράμματα Λογοθεραπείας – Εργοθεραπείας από το Δήμο Νέας Σμύρνης

Ο Δήμος Ν. Σμύρνης και η Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης προκειμένου να αντιμετωπιστούν ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες παιδιών – εφήβων ηλικίας από 2,5 έως 17 ετών αναφορικά με την Επικοινωνία (λόγο, ομιλία, αλληλεπίδραση, συμπεριφορά κ.α.) και το Έργο (δραστηριότητες καθημερινής ζωής, εκπαίδευση , κοινωνική συμμετοχή κ.α.) δημιούργησαν δύο νέες δομές – παροχές που αφορούν την Λογοθεραπευτική και Εργοθεραπευτική παρέμβαση.

Η Υπηρεσία αυτή παρέχεται Δωρεάν και χρήση της μπορούν να κάνουν πολίτες της Ν. Σμύρνης , που υπάγονται στα κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια της υπ’ αριθμόν 37/2021 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου « περί ένταξης στις κοινωνικές δομές».

Η Λογοθεραπεία και Εργοθεραπεία παρέχεται στη ταχυδρομική διεύθυνση Ανδριανουπόλεως – 18  –  Τρίτη , Τετάρτη , Πέμπτη (16:00 – 20:00 ).

Περισσότερες πληροφορίες και για ραντεβού καλέστε στο τηλέφωνο  2109370282, τις προαναφερόμενες μέρες και ώρες.

Email: logoergo@neasmyrni.gr

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής , Υγείας και Αλληλεγγύης κ. Γιατζίδης Παναγιώτης δήλωσε: «η Λογοθεραπευτική και Εργοθεραπευτική Δωρεάν παρέμβαση έρχεται να καλύψει ένα μεγάλο κενό στην κοινότητα και να βοηθήσει γονείς και παιδιά που χρήζουν των υπηρεσιών αυτών, προκειμένου να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής τους».

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s