Δίπλα στον Πανιώνιο, Δήμος Νέας Σμύρνης & Περιφέρεια Αττικής για τις ζημιές στο γήπεδο

Οι εκτεταμένες καταστροφές που προξένησε η χιονοκαταιγίδα «Ελπίδα» στις εγκαταστάσεις του Πανιωνίου, κινητοποίησαν τη διοίκηση του Πανιωνίου, τους πολυάριθμους φίλους του αλλά και τους επίσημους φορείς της πολιτείας, που ενδιαφέρθηκαν άμεσα για το μεγάλο πρόβλημα που καλείται να αντιμετωπίσει ο ιστορικός σύλλογος.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα neasmyrniradio.tv, το πρωί της Τέταρτης 26 Ιανουαρίου αντιπροσωπεία του Δήμου Νέας Σμύρνης αποτελούμενη από τους αντιδημάρχους Διονύση Κονιδάρη και Πολύδωρο Συρίγο, καθώς και του επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου Γιώργου Κουτελάκη, επισκέφτηκαν διαδοχικά τις εγκαταστάσεις του Πανιωνίου ΓΣΣ προκειμένου να διαπιστώσουν το μέγεθος της ζημιάς που προκάλεσε η χιονοκαταιγίδα «Ελπίδα» στο κλειστό γήπεδο «Αργύρης Κορωναίος».

Με τους ανθρώπους του ιστορικού συλλόγου που τους έδειξαν τις εκτεταμένες καταστροφές, αναζητήθηκαν λύσεις τόσο για την άμεση προσωρινή εξυπηρέτηση των τμημάτων του συλλόγου, όσο και για την δρομολόγηση κατασκευής νέου κλειστού γυμναστηρίου στον ίδιο χώρο, με την βοήθεια του Δήμου Νέας Σμύρνης της Περιφέρειας Αττικής. Υπήρξε ήδη επικοινωνία με την αντιπεριφερειάρχη Νότιου Τομέα Δήμητρα Νάνου και φίλων του συλλόγου για το θέμα αυτό. Το μέχρι στιγμής κλίμα που υπάρχει από όλες τις μεριές, είναι η διάχυτη αισιοδοξία ότι θα βρεθεί η καλύτερη λύση, το συντομότερο δυνατόν, για το σύλλογο-σύμβολο της πόλης.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s