Συνάντηση Δήμου Νέας Σμύρνης – Πανιωνίου για τις ζημιές στο γήπεδο

Συνάντηση μεταξύ του Δήμου Νέας Σμύρνης και της διοίκησης του Πανιωνίου ΓΣΣ έγινε την Τρίτη 1 Φεβρουαρίου στο Δημαρχείο, με αποκλειστικό θέμα την από κοινού επίλυση των εκτεταμένων ζημιών που έγιναν στις εγκαταστάσεις του ιστορικού συλλόγου από την χιονοκαταιγίδα “Ελπίς”.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν από μεριάς Δήμου ο Γεν. Γραμμάτεας Μιχάλης Χρηστάκης, οι Αντιδήμαρχοι Διονύσης Κονιδάρης, Πολύδωρος Συρίγος και ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού & Αθλητικού Οργανισμού Βαγγέλης Χατζατουριάν. Από μεριάς Πανιωνίου ΓΣΣ ο Πρόεδρος Άρης Μισαηλίδης, οι Αντιπρόεδροι Θεόδωρος Ντάντος, Νικήτας Βελλής και ο Έφορος Γηπέδου Νίκος Μιγόπουλος.

Από μεριάς Δήμου τονίσθηκε η βούληση για άμεσες λύσεις και συμμετοχή του Δήμου στα έξοδα κατασκευής νέου προπονητηρίου στη θέση του καταστραφέντος, η οροφή του οποίου κατέρρευσε από το βάρος του χιονιού. Η διοίκηση του Πανιωνίου ΓΣΣ έκανε γνωστό πως ήδη έχει αναθέσει σε μηχανικούς να σχεδιάσουν – κοστολογήσουν το έργο και μόλις γίνει αυτό θα ενημερώσει αρμοδίως το Δήμο Νέας Σμύρνης για το κόστος, έτσι ώστε να προχωρήσει η όποια χρηματοδότηση χρειαστεί.

Μέχρι να γίνουν όλα τα παραπάνω ο Δήμος Νέας Σμύρνης θα παραχωρήσει ώρες σε κλειστά γυμναστήρια σχολείων και θα ενοικιάσει με δικά του έξοδα γήπεδα στις εγκαταστάσεις του ΣΕΦ ή αλλού, έτσι ώστε να προπονούνται καθημερινά οι ακαδημίες του Πανιωνίου. Επίσης ήδη ο Δήμος έχει δρομολογήσει συνάντηση με τον αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα και τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη για το θέμα αυτό.

Πηγή: Nea Smyrni Radio TV

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s