Χιλιάδες βιβλία συγκεκτρώθηκαν από το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» και τον Δήμου Παλ. Φαλήρου

ΜΑΖΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΦΑΛΗΡΙΩΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΒΙΒΛΙΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ  

Μια μεγάλη αγκαλιά έδωσαν οι Φαληριώτες και σε αυτή τη δράση που διοργάνωσε το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ με τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου και ακόμα 40 Δήμους της Αττικής, με σκοπό τη συγκέντρωση βιβλίων για τις βιβλιοθήκες των πόλεων.

Ο  Δήμος Παλαιού Φαλήρου και το «Όλοι Μαζί Μπορούμε», με την από κοινού δράση τους, κατάφεραν να ευαισθητοποιήσουν όλους τους δημότες, μικρούς και μεγάλους, προσφέροντας τα βιβλία τα οποία δεν χρειάζονταν, για να εμπλουτίσουν βιβλιοθήκες σχολείων, ιδρυμάτων, συλλόγων και σωματείων της πόλης.

Η συμμετοχή  των δημοτών ήταν συγκινητική και η συγκέντρωση των βιβλίων ξεπέρασε κάθε προσδοκία καθώς παραδόθηκαν περισσότερα από 5.000 βιβλία, όλων των ειδών (ενδεικτικά ιστορικά, παιδικά, λογοτεχνικά, ψυχολογίας, λογοτεχνίας) και όλα διατηρημένα σε εξαιρετική κατάσταση, για να πάρουν ξανά ζωή, αφού θα διαβαστούν και από άλλους συμπολίτες μας.

«Το βιβλίο θα ταξιδέψει, θα γεννήσει μέσα στη φαντασία μας καινούργιες παραστάσεις, αχτίδες διαφυγής της σκέψης μας, εν μέσω των δύσκολων συνθηκών που ζει η ανθρωπότητα» ανέφερε ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, Γιάννης Φωστηρόπουλος o οποίος ευχαρίστησε θερμά τους δημότες που συμμετείχαν στη δράση, δείχνοντας ευαισθησία και αλληλεγγύη σε μια ευρεία κοινωνική εθελοντική πράξη.

Ο Δήμαρχος επίσης ευχαρίστησε ιδιαιτέρως την εθελοντική ομάδα και τους υπαλλήλους του Δήμου που υποστήριξαν και συμμετείχαν στην δράση.

Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου και το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ θα συνεχίσουν την σύμπλευση με νέες κοινωνικές δράσεις.